Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2020-01-21
Upplaga
12
Förlag
Liber
Dimensioner
297 x 210 x 19 mm
Vikt
896 g
SAB
Qbcb
ISBN
9789147139521
Bokslutet från början : fakta- och övningsbok (häftad)

Bokslutet från början : fakta- och övningsbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-01-21
569
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bokslutet från början är en kombinerad fakta- och övningsbok som är en direkt fortsättning på grundboken i bokföring, Bokföring från början. I denna bok fördjupas kunskaperna. Steg för steg behandlas de olika områden man måste behärska för att kunna upprätta ett fullständigt bokslut med årsredovisning i enlighet med årsredovisningslagens krav. För varje moment finns ett stort antal övningar.

Bokslutet från början är speciellt lämplig för praktiskt inriktade kurser på utbildningsföretag, Yh-utbildningar, Komvux, studieförbund och inom ramen för företagsintern utbildning. Tack vare det tydliga pedagogiska upplägget är den även utmärkt för självstudier. Målet är att läsarna ska lära sig göra bokslut och årsredovisning för ett mindre företag eller kunna assistera i detta arbete i en större rörelse.

Beställ Bokslutet från början Lösningar, för separat facit med fullständiga lösningar.

Till den 12:e upplagan finns lärarmaterial i form av PowerPoint-material, kontakta Libers kundservice.

Om författarna
Bokslutet från början har skrivits av Rolf Johansson, Christer Johansson och Niklas Sandell. Rolf och Christer har långvarig erfarenhet av redovisningsarbete och undervisning för yrkesverksamma vuxna. Niklas Sandell, som sedan upplaga 8 ansvarar för revideringen av boken, är verksam som lärare och forskare vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet. Niklas har tidigare varit verksam som Financial & Legal controller vid Aspiro, tidigare noterat på Stockholmsbörsen, och som utredare och revisor vid PwC.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokslutet från början : fakta- och övningsbok
  2. +
  3. Bokslutet från början : lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokslutet från början : lösningar av Rolf Johansson, Christer Johansson, Niklas Sandell (häftad).

Köp båda 2 för 908 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bokslutet från början : fakta- och övningsbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra böcker
    Simona Gajgau, 18 oktober 2020

    Väldigt bra böcker. Rekommenderar verkligen till dem som läser ekonomi. Hjälper er mycket i praktiken. Inträffar problem på jobbet då har man något att kolla i.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna