Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Den nya affärsredovisningen
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2021-08-18
Upplaga
22
Förlag
Liber
Dimensioner
24 x 285 x 197 mm
Vikt
585 g
SAB
Qbc
ISBN
9789147144068
Den nya affärsredovisningen : övningar (häftad)

Den nya affärsredovisningen : övningar

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-08-18
459
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg, och den vägleder studenten genom hela lärprocessen. Både lärare och studenter uppskattar hur grunderna i redovisning successivt byggs på med nya utmanande redovisningsområden.

Serien består av fyra delar (köps separat): en huvudbok, en övningsbok, ett separat lösningshäfte samt digitalt övningsmaterial.

Det digitala övningsmaterialet är en fristående produkt. I denna får studenten möjlighet att öva på och utveckla grundläggande förmågor inom redovisningsområdet, exempelvis genom begreppsträning och grundläggande kontering. Samtliga uppgifter i övningsmaterialet är självrättande.

Nyheter i upplaga 22
I den senaste upplagan har framförallt övningsboken och lösningarna moderniserats, genom att exempelvis lösningarna kompletterats med kommenterande text. Detta underlättar självstudier.

Ett viktigt område som uppdaterats är det som berör kassaflödesanalysen. Dessutom har ett genomgående hållbarhetsperspektiv integrerats.

Om författarna:
Per Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting.

Thomas Carrington är professor vid Åbo akademi och docent vid Stockholms universitet. Thomas forskar huvudsakligen inom extern redovisning och revision.

Gustav Johed är lärare och forskare vid Stockholms universitet. Gustav undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.

Isabella Nordlund är doktorand vid Handelshögskolan i Stockholm och har dessförinnan under flera år undervisat i affärsredovisning vid Stockholms universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den nya affärsredovisningen : övningar
 2. +
 3. Den nya ekonomistyrningen : övningsbok med lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den nya ekonomistyrningen : övningsbok med lösn... av Christian Ax, Håkan Kullvén (häftad).

Köp båda 2 för 878 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den nya affärsredovisningen : övningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Facit fattas
  Lo, 27 mars 2023

  Finns inget facit, jag förstår att man kan köpa en lösningsbok till denna övningsboken, men iallafall borde ett facit med endast svar finnas med.

 2. Bristfälliga förklaringar
  Oskar , 9 maj 2022

  Nästan kriminellt att ta 420 kr för en bok med så usla förklaringar i facit, i många uppgifter lämnar man det till läsaren att gissa sig fram till varför svaret blir som det blir.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna