Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Den nya affärsredovisningen
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2021-08-18
Upplaga
22
Förlag
Liber
SAB
Qbc
ISBN
9789147144068
Den nya affärsredovisningen : övningar (häftad)

Den nya affärsredovisningen : övningar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-08-18
432

Få 5% studentrabatt med kod PLUGG23  läs mer

  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg, och den vägleder studenten genom hela lärprocessen. Både lärare och studenter uppskattar hur grunderna i redovisning successivt byggs på med nya utmanande redovisningsområden.

Serien består av fyra delar (köps separat): en huvudbok, en övningsbok, ett separat lösningshäfte samt digitalt övningsmaterial.

Det digitala övningsmaterialet är en fristående produkt. I denna får studenten möjlighet att öva på och utveckla grundläggande förmågor inom redovisningsområdet, exempelvis genom begreppsträning och grundläggande kontering. Samtliga uppgifter i övningsmaterialet är självrättande.

Nyheter i upplaga 22
I den senaste upplagan har framförallt övningsboken och lösningarna moderniserats, genom att exempelvis lösningarna kompletterats med kommenterande text. Detta underlättar självstudier.

Ett viktigt område som uppdaterats är det som berör kassaflödesanalysen. Dessutom har ett genomgående hållbarhetsperspektiv integrerats.

Om författarna:
Per Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting.

Thomas Carrington är professor vid Åbo akademi och docent vid Stockholms universitet. Thomas forskar huvudsakligen inom extern redovisning och revision.

Gustav Johed är lärare och forskare vid Stockholms universitet. Gustav undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.

Isabella Nordlund är doktorand vid Handelshögskolan i Stockholm och har dessförinnan under flera år undervisat i affärsredovisning vid Stockholms universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den nya affärsredovisningen : övningar
  2. +
  3. Den nya affärsredovisningen : lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den nya affärsredovisningen : lösningar av Per Arvidson, Thomas Carrington, Gustav Johed, Isabella Nordlund (häftad).

Köp båda 2 för 687 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den nya affärsredovisningen : övningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bristfälliga förklaringar
    Oskar , 9 maj 2022

    Nästan kriminellt att ta 420 kr för en bok med så usla förklaringar i facit, i många uppgifter lämnar man det till läsaren att gissa sig fram till varför svaret blir som det blir.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna