Släppa taget? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hem till Ljungstenar (del 1)
Utgivningsdatum
2024-04-30
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
SAB
Hc.01
ISBN
9789150977356
Släppa taget? (inbunden)

Släppa taget?

Inbunden,  Svenska, 2024-04-30
229
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Om att befinna sig någonstans mitt i livet där det mesta inte alls går enligt plan.

Cecilia är tillbaka i sin barndomsstad Ljungstenar där hon en gång var vacker, beundrad och populär. Simon och hon ska bli som nykära och prioritera varandra igen när barnen börjar lämnar boet, och äntligen ska hon ta sin arkitektkarriär till nya höjder. Men det blir inte alls som Cecilia tänkt. Hon har en naggande känsla av att hon blommade för tidigt, att hennes storhetstid var under tonåren, och det visar sig att Ljungstenar inte är redo för nytänkande arkitektur. Cecilias mamma vägrar bli sams med hennes syster och dottern Maja kommunicerar huvudsakligen med himlande ögon och djupa suckar. Och medan Cecilia tänder ljus och planerar för romantiska middagar verkar Simon ha tankarna på annat.

En dag vänds Cecilias liv plötsligt upp och ner och i en småstad går det inte att gömma sig. Är det kanske dags att släppa taget om det som varit och ge sig in i något nytt?

Om Rosenträdgårdens hemlighet:“En varm och traditionell feelgood där svåra prövningar vänds till glädje och skapar nya relationer i en vacker miljö.” Christine Karlsson, BTJ-häftet

“En fängslande, fascinerande och färgglad feelgood med underbara miljöbeskrivningar och trovärdiga karaktärer.” @Brijreads

Marie Sammeli bor i Kapstaden sedan tolv år med man och fyra barn. I familjen ingår även två hundar och en häst. Hon har en bakgrund inom marknadsföring, pr och reklam och är även grundare av barnföretaget Little Jalo.
Visa hela texten

Fler böcker av Marie Sammeli