Vägen till överjaget 1 (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
1981-01-01
Förlag
Bokförlaget Robert Larson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The quest of the overself
Dimensioner
225 x 160 x 20 mm
Vikt
420 g
SAB
Dokb
ISBN
9789151400884
Vägen till överjaget 1 (inbunden)

Vägen till överjaget 1

Inbunden,  Svenska, 1981-01-01
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Är vi något mer än kropp, tankar och känslor? Gåtan människan kan verka outgrundlig. Men genom att metodiskt utforska oss själva, kan vi finna nyckeln både till vår egen verklighet och universums.

I boken dokumenteras och fördjupas den analytiska metod som författaren presenterar i boken Den hemliga vägen. Steg för steg lämnar vi okunnighet och illusioner bakom oss.

Författaren tar oss med på en forskningsresa i vårt eget inre, där vi får lära oss koncentration och där det ifrågasättande intellektet används som ett känsligt instrument.

Paul Bruntons självanalytiska metod är djupt förankrad i den universella verkligheten. Sökaren binds inte till någon religiös tradition och inte heller till någon sekt, kult eller -ism. Sanningen har sin egen kraft. Den ger oss livsglädje, skingrar vår okunnighet och ger oss styrka att övervinna svagheter och brister.

I boken, får vi rikligt med material för självanalys. Där läggs grunden för de praktiska övningar som överbryggar klyftan till den inre verkligheten i Vägen till Överjaget, del 2.

En studiehandledning skriven av Anna Bornstein finns tryckt i boken.

Ur innehållet: Gåtan människan Den fysiska kroppen Känslan Tanken Från tidsmedvetande till evighetsnu Genialitetens utveckling
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen till överjaget 1
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Paul Brunton