Dolt under jord (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2019-11-27
Upplaga
1
Förlag
Ordlust Förlag
Medarbetare
Edgren Aldén, Rebecka (red.) / Hjertstrand Brensén, Åsa (form) / Olsson, Anna (form)
SAB
Hc
ISBN
9789151923130

Dolt under jord

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-11-27
193
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jack Forsberg jobbar som naprapat. Livet är mest grått och han fyller det med tankar på döden. Ibland misshandlar han folk tillsammans med en kompis. Han har mörka fantasier om sina klienter och om människor han hittar online.

Viktoria Nordström är handlingskraftig och på god väg mot en post som vd. Rutiner håller henne inom ramarna men hon är ensam och uttråkad. Genom en app möter hon ständigt nya män för att försöka släcka sin törst.

När Jack och Viktoria först träffas har de helt olika agendor. Ingen av dem är förberedd på de krafter som deras möte väcker till liv.

Dolt under jord är en psykologisk thriller om besatthet, drifter och begär och om hur långt en människa är beredd att gå för att känna sig accepterad och levande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dolt under jord
 2. +
 3. Illusionisten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Illusionisten av Kamilla Oresvärd (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dolt under jord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mästerlig väv
  Cecilia Ekhem (Ekhemmanet), 2 juli 2020

  Utan att det någon gång märks att två författare är inblandade har Sara Olsson och Martin Falkman vävt ihop sina röster till en suggestiv och mörk historia. Språket är fenomenalt och berättelsen spännande, inte bara första gången den läses.

 2. Mörk och otäck
  Lollos bokhörna, 10 februari 2020

  En riktigt mörk och otäck berättelse spelas upp framför mina ögon när jag läser den här boken. Den är otäck just för att man inte riktigt vet vad som väntar på nästa sida, den är oförutsägbar i sin handling.

  Det är en mörk psykologisk thriller om besatthet och hur långt man är beredd att gå. Boken är spännande och man är fast tills sista sidan för att få veta hur det går. En välskriven och läsvärd bok som jag personligen upplever lite för obehaglig för min smak. Det är rått, det är e... Läs hela recensionen

 3. Fängslande
  Bokdjungeln , 29 januari 2020

  Spännande och mörk är ord som jag tycker passar till denna bok. Man vet inte vad man har att förvänta sig, och det gillar jag. Båda personerna är verkligen sina egna och det är därför det blir så intressant att läsa vidare. Man vet som sagt inte vad som komma skall, och även om man tror att de i ena sekunden ska bli som Bonnie och Clyde så undrar man i nästa om en av dom kommer ha ihjäl den andra. Väldigt fängslande bok!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna