CSR och hållbart företagande Upplaga 3 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2021-01-04
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Nordbrand, Sara (förf.) / Sjöström, Emma (förf.) / Sweet, Susanne (förf.) / Windell, Karolina (förf.)
Dimensioner
240 x 171 x 27 mm
Vikt
837 g
SAB
Qb,Dgqb
ISBN
9789152360279
CSR och hållbart företagande Upplaga 3 (häftad)

CSR och hållbart företagande Upplaga 3

Häftad Svenska, 2021-01-04
588
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
CSR OCH HÅLLBART FÖRETAGANDE introducerar många perspektiv på företagens sociala ansvar och hållbart företagande, samt hur de olika perspektiven hänger ihop. Resonemangen knyter an till verkliga exempel och fall.
Utvecklingen inom CSR har gått snabbt inom både politik och företagande. Fenomen som socialt entreprenörskap, hållbara affärsstrategier och nya finansiella modeller kring hållbarhet har vuxit sig allt starkare. Nytt i denna upplaga är att de globala hållbarhetsmålen diskuteras mer ingående och ett helt nytt kapitel har tillkommit som diskuterar begrepp och fenomen kopplade till mångfald och integration. Boken ger både en överblick över de viktigaste koncepten och teorierna samt ett djup kring historiska perspektiv och företagsetiska kopplingar. Teori varvas med exempel från en lång rad företag och organisationer.
Boken är uppdelad i tre delar: Den första delen ger en överblick av ämnet, dess bakgrund och framväxt. Den andra delen tar upp företagens och affärsverksamhetens praktik. I den tredje delen lyfts fokus till styrning och strategier för ansvarsfullt och hållbart företagande.
Boken samlar några av de mest inflytelserika experterna inom området och används vid ett stort antal universitet och chefsutbildningar i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. CSR och hållbart företagande Upplaga 3
  2. +
  3. Företagsekonomi - från begrepp till beslut upplaga 8

De som köpt den här boken har ofta också köpt Företagsekonomi - från begrepp till beslut uppl... av Jeanette Berggård (häftad).

Köp båda 2 för 1190 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »