Projektledning upplaga 8 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
560
Utgivningsdatum
2021-01-08
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 26 mm
Vikt
1056 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789152360804

Projektledning upplaga 8

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2021-01-08

Slutsåld

Projektledning tar ett helhetsgrepp på området projektledning och riktar sig till alla som styr och leder projekt, oavsett bransch och organisation. Boken behandlar projektmetodiken och ledarskapet på ett tydligt och begripligt sätt, vilket gör den lätt att använda som lärobok på högskolor, universitet och affärsskolor, handbok vid praktiskt projektarbete och strategisk portföljhantering på ledningsnivå samt vid certifieringar.

Projektledning är ett område som hela tiden utvecklas. Traditionella projektmetoder och organisationsformer utmanas av nya arbetssätt. Men det finns ingen metod som passar alla projekt, ibland gäller ett traditionellt angreppssätt, en annan gång ett agilt. Det har även PMI och IPMA tagit fasta på när de uppdaterat sina standarder och certifieringar.

Den åttonde upplagan innehåller fler modeller och metoder för att stödja hela projektverksamheten, allt från urval och prioritering mellan olika projektidéer på strategisk nivå fram till nyttorealisering. Avsnitten om projektverksamhet, planeringsmetoder och portfölj- och programhantering är uppdaterade för att fånga in det senaste inom forskning och praktisk tillämpning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bo Tonnquist