Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Frälsarkransen Bok
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2021-04-19
Upplaga
1
Förlag
Verbum AB
Dimensioner
148 x 105 x 10 mm
Vikt
152 g
SAB
Cia
ISBN
9789152638569
Hållbar vandring med Frälsarkransen (häftad)

Hållbar vandring med Frälsarkransen

Häftad Svenska, 2021-04-19
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hållbar vandring med Frälsarkransen är tänkt som ett stöd för rörelsen mellan inre och yttre liv. En resurs för övning i att leva mer hållbart med hjälp av Frälsarkransen. 

Boken kan användas vid pilgrimsvandring men också för läsning, i samtal, i klimatarbete i församlingen eller under andakt i andra sammanhang. Det går att använda hela boken eller välja delar som det passar, till exempel med fokus på enstaka pärlor i Frälsarkransen. 

Upplägget är enkelt. Till varje pärla hör en bön och två betraktelser. Efter varje betraktelse finns frågor och påståenden för fortsatt reflektion och samtal, förslag för handling och bön, och plats för anteckningar. 

Den inledande bönen för varje pärla är kort och tänkt som medskick vid läsning och vandring. Betraktelserna är utformade så att den första (öppning) är enklare och den andra (fördjupning) lite mer avancerad. Betraktelserna kan användas tillsammans eller fristående från varandra. Öppning och fördjupning utgör dessutom två möjliga varv i läsningen och användningen av boken. Texterna kan läsas tyst eller högt, enskilt eller i grupp. Bibeltexterna är hämtade ur Bibel 2000. 

I slutet av boken presenteras fler uppslag för användning av materialet. Där återfinns också förslag till ordningar för daglig andakt och mässa, en samling med bibelord, böner och psalmer/sånger samt en referenslista. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbar vandring med Frälsarkransen
  2. +
  3. Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär ... av Niki Sjölund (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Handbok i Bibliodrama : när ord möter liv

    Frida Hellsing, Magnus Myrberg, Birgitta Walldén, Henrik Ydreborg

    I ett bibliodrama samlas ett antal deltagare kring en bibeltext. Tillsammans får de utforska texten och undersöka vad den kan betyda här och nu. Var och en får möjlighet att känna igen sig själv i de människor, miljöer och händelser som Bibeln ber...