Vid avgrundens rand (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Västervikserien (del 3)
Utgivningsdatum
2023-11-06
Förlag
Sandebo Consulting AB
Dimensioner
27 x 203 x 129 mm
Vikt
450 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789152765630

Vid avgrundens rand

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-11-06
221
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
BAKSIDESTEXT:

Vid det gamla Lucernaområdet i Västervik driver den hårt arbetande mekanikern Stefan Karlsson en liten bilverkstad. Varje dag är en utmaning att få livet att gå ihop för honom, både som småföretagare och småbarnsförälder, men efter ett oväntat besök av en av Västerviks mest framgångsrika företagsledare börjar framtiden se ljusare ut. Dock inser han ganska snart att allt inte är som det verkar.

På andra sidan stan brottas redovisningskonsulten Anna med ett nytt uppdrag som hon snabbt blir alltför personligt involverad i, på mer än ett sätt. Den här gången verkar inte heller grannen Gunnar kunna komma till undsättning - han är upptagen med att konfrontera sitt eget förflutna ...

xxxx

Vid avgrundens rand är den tredje delen i den spännande Västervikserien där relationer och ekobrott står i fokus och till synes enkla val får stora konsekvenser. De tidigare delarna I vikens mörker och Ur skogens djup har fått fina recensioner och tagits emot med lovord av läsare över hela landet.

OM FÖRFATTAREN:

Kärleken till det skrivna ordet har alltid varit en stor del av Cecilia Anderssons liv även om intresset och talangen för siffror och logiska sammanhang har varit hennes yrkeskarriär som redovisningskonsult.

För några år sedan valde hon att satsa helhjärtat på sin passion och startade konsultbyrån Sandebo med fokus på det skrivna ordet. Genom arbetet som story- teller och copywriter på Sandebo har hon arbetat med att hjälpa företag att skriva sin historia och utveckla den varumärkesbyggande kommunikation.

Cecilia är en 50-årig "passionär" med många intressen - bland annat ord, utmaningar och gamla racingbilar. Intresset för motorsport delar hon med familjen som tävlar med den snart 60-åriga, brittiska Austin Healey- bilen samt 70-talets gula Oplar. Hennes passion för utmaningar har lett henne framåt i både skid- och löpspåret och slutligen även som författare.

Uppvuxen i Lönneberga delar hon numera sin tid mellan Eksjö och Västervik. Och det är i hennes kära Smålands djupa skogar och karga kust hon hämtar sin inspiration.

SAGT OM DEBUTROMANEN - I VIKENS MÖRKER:

"Det kunde ha varit jag" är väl den läskigaste tanken som finns? Den tanken lyckas Cecilia Andersson väcka hos läsaren, varmt paketerad i feelgood-omslag"

Cecilia Berglund barklem, översättare "Där kräftorna sjunger", Årets bok, 2020

"Skärgårdsspänning du inte får missa!"

Malin Wall, bokhandlare, Erik Hultgrens Bokhandel i Västervik

"Stämningen stegras sakta men säkert och man måste bara läsa för att få reda på hur det ska gå. Jag rekommenderar verkligen denna bok."

Malin Thunberg Schunke, årets deckardebut 2019 och författare till bla Blind vrede.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vid avgrundens rand
 2. +
 3. I vikens mörker

De som köpt den här boken har ofta också köpt I vikens mörker av Cecilia Andersson (pocket).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vid avgrundens rand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Psykologisk spänningsroman!

  "Vid avgrundens rand" började lite försiktigt och det tog en stund innan jag kände spänningen komma krypandes. Men sen tog det ordentlig far och det där välkända pirret kom. Boken är kanske inte spännande som en deckare utan det är mer åt relationsromanshållet med en hel del olustiga händelser och incidenter. En psykologisk relationsroman med inslag av både ekonomisk brottslighet och mordförsök.

  Cecilia Andersson är en skicklig karaktärsbyggare, det finns någon att älska och någon at... Läs hela recensionen

 2. En bokserie som blir bättre för varje bok
  -, 19 februari 2024

  Cecilia Andersson fortsätter växa i sitt författarskap. Tredje boken om redovisningskonsulten Anna är, enligt mitt tycke, den hitintills bästa. Storyn, språket och karaktärerna känns starkare. Jag upplever att Anna har utvecklats sedan första boken, hon känns tryggare i sig själv. Och mer intressant.

  Cecilia låter berättelsen nå oss utifrån flera perspektiv, där kapitlen växlar mellan huvudkaraktärerna. Det ger nyanser i storyn och personerna får skarpare konturer.

  Skildri... Läs hela recensionen

 3. Spännande tredje del i serie
  Marias bokhylla, 4 december 2023

  Stefan Karlsson driver en bilverkstad i Västervik, som han har tagit över från en gammal arbetsgivare. Utöver att vara småföretagare är han också småbarnsförälder och det känns inte alltid som att tiden eller pengarna räcker till. Därför blir det en glad överraskning när en av Västerviks framgångsrika personer hälsar på. En överraskning som ganska snart övergår i att smaka rejält surt. Och ska redovisningskonsulten Anna hamna i ännu ett nytt fall av misstänkta pengaflöden, när hon nu har komm... Läs hela recensionen

 4. 4 av 5
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 12 november 2023

  Boken var mycket bra. Jag gillar hur Cecilia lägger upp händelsen. Med fina karaktärer och miljöer. Boken var lättläst och spännande. Jag är väldigt nyfiken på nästa bok.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Cecilia Andersson