Livet efter döden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2007-10-01
Förlag
Livsenergi
Originaltitel
Life After Death - The Burden of Proof
Dimensioner
232 x 165 x 22 mm
Vikt
509 g
SAB
Ceaf
ISBN
9789153432081
Livet efter döden (inbunden)

Livet efter döden

Inbunden Svenska, 2007-10-01
259
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
LIVET EFTER DÖDEN
av Deepak Chopra
Den bästsäljande författaren och läkaren Deepak Chopra tar sig i denna bok an den mest existensiella frågan av alla: Vad händer när vi dött? Med hjälp av så skilda element som vedisk filosofi , partikelfysik, psykologi och neurologi bygger han ett fascinerande resonemang, vars slutsats är trösterik: Vi människor är inte, och har aldrig varit, begränsade varelser instängda i fysiska kroppar. Istället är vi redan nu multidimensionella väsen som skapar vår framtid bortom detta liv genom våra ord, tankar och handlingar. Öst möter väst i denna tankeväckande, inspirerande och upplysande bok för alla som någon gång funderat kring livet efter detta.

Deepak Chopra är född i Indien men lever och verkar i USA, där han bland annat driver THE CHOPRA CENTER FOR WELL BEING. Som läkare har han nått enastående framgångar genom sitt sätt att kombinera traditionell medicin med österländsk livsvisdom. Chopra anses som en av världens ledande författare inom området holistisk medicin och mänsklig utveckling och har bland annat gett ut bästsäljarna PERFEKT HÄLSA och ATT VÄLJA GLÄDJEN.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet efter döden
  2. +
  3. Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär ... av Niki Sjölund (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Deepak Chopra