Vargbröder 1 (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Han som föddes att möta mörkret (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2009-12-01
Förlag
Semic
Originaltitel
At Grave's end
Illustratör/Fotograf
Cecilia Torudd
Dimensioner
205 x 155 x 22 mm
Vikt
474 g
SAB
Hcg
ISBN
9789155255572

Vargbröder 1

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2009-12-01

Slutsåld

Tolvårige Torak är ensam, sårad, skräckslagen och måste fly. Hans far ligger döende bredvid honom, attackerad av en demon i skepnad av en björn - en demon med kraft att förgöra världen.

Dödligt sårad berättar fadern för Torak om att han, Torak, är den enda som kan stoppa demonen. Torak ger fadern ett löfte. Han ska uppsöka Världsandens berg och be anden om hjälp. Hans enda följeslagare är en ensam, övergiven vargunge, och i Storskogen lurar farorna överallt. När det röda ögat sedan står högst på himlen måste Torak möta sin fiende...

Vargbröder är en fängslande berättelse om vänskap, överlevnad och svek. Den förflyttar oss 6 000 år tillbaka i tiden. Toraks och vargungens kamp mot Ondskan är ett gastkramande äventyr som absolut inte får missas!

Omslagsillustratör: Alvaro Tapia
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vargbröder 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det var ett tag sen som jag läste denna bok,...
    TheDreamer-64-, 10 november 2013

    Det var ett tag sen som jag läste denna bok, Vargbröder. Däremot kommer jag ihåg hur det var att läsa igenom varje ord och kapitel, en efter en. En mycket spännande bok att man nästan inte vill stanna mitt i läsningen, men när man måste. En bok som jag rekommenderar att läsas av den som gillar spänning i det förflutna när klaner fanns på den tiden som författaren har valt att skildra den i. Har man börjat läsa denna bok så är det bara att fortsätta med kommande i bokserien Vargbröder. Så spännande är den :D

  2. Helt oemotståndlig
    Sara Victorin, 28 augusti 2011

    Den här boken är nog den bästa jag har läst någonsin! Den är så himla bra så att det inte går att beskriva det. Spänning, rädsla och uthållighet m.m i en och samma bok. Den är rent ut sagt helt oemotståndlig. Den är bara så otroligt bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Michelle Paver