Skrivhjärtat (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2008-09-04
Förlag
Flying Pencils
Dimensioner
220 x 183 x 10 mm
Vikt
200 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163333224
Skrivhjärtat (häftad)

Skrivhjärtat

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2008-09-04
269
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skrivhjärtat är en tilläggsbok till Författarkortleken, och kräver tillgång till denna.

Vill du skriva dig till ökad självinsikt med hjälp av ett lekfullt, strukturerat skrivande från hjärtat? Skrivhjärtat, av Ann Westermark, är både en svensk metod i sju steg och en skrivbok för ett års samlade insikter. Skrivhjärtat har sin upprinnelse i Författarkortleken och kräver tillgång till denna. Efter tolv månaders skrivande, enligt de sju stegen, har du femtiotvå personliga insikter samlade i Skrivhjärtat. Och vill du inte sluta skriva då, är du välkommen att skriva så länge ditt hjärta vill berätta. De sju stegen är Famnen, Fantasin, Frågorna, Fördjupningen, Förankringen, Förflyttningen och Förvandlingen. Metoden är ensam i sitt slag och passar dig som redan har Författarkortleken , eller vill börja arbeta med den. I korthet skriver du fantasifulla texter, och knyter sedan dessa till ditt eget liv på ett undersökande och skapande vis. Svaren finns för det mesta inom oss. Det vi behöver är verktyg att varsamt locka fram dem.

Skrivhälsan AB
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skrivhjärtat
  2. +
  3. Författarkortleken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Författarkortleken av Ann Westermark (Övrigt).

Köp båda 2 för 734 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skrivhjärtat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tänkvärt & bra verktyg i personlig utveckling
    Marita med familj, 3 november 2008

    En mycket pedagogisk och självinstruerande bok i personlig utveckling. Ett enkelt och intressant sätt att komma vidare i sitt liv. Redan efter första arbetspasset blir man salig av ny klokhet och insiktsfullhet!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann Westermark