Raw Fast Food (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kokböcker
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2014-03-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Pia Blomgren
Originaltitel
Raw Fast Food ... nærvær og hjerte
Medarbetare
Riemers, Carl (form) / MacCarthy, Bjarke (foto)
Dimensioner
240 x 175 x 16 mm
Vikt
584 g
ISBN
9789163610370
Raw Fast Food (inbunden)

Raw Fast Food

(14 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-03-31

Slutsåld

Raw Food snabbt och enkelt

Vibeke Amdisen är en av Danmarks mest kända Raw Food-inspiratörer. Hennes första bok, Pigg och glad med Raw Food, är en bestseller i både Danmark och Sverige.

Filosofin bakom Raw Food är enkel. Du skall tillföra din kropp den mest optimala kosten med högsta möjliga näringsinnehåll. Maten skall därför aldrig tillagas i en högre temperatur än 42 grader. Då behåller maten alla sina naturliga näringskomponenter: enzymer, vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyror och fibrer.

Raw fast Food är en bok för moderna människor i farten. Här finns det hälsosamma alternativet till »vanlig« snabbmat. Med många enkla recept för dagens alla måltider och mellanmål, visar Vibeke hur lätt det är att ta in de läckra Raw Food-rätterna i en hektisk vardag.

Boken vänder sig till hela familjen. Det är både enkelt och roligt att laga Raw Food tillsammans med barnen och de flesta barn älskar den färgglada och välsmakande maten.

Vibeke Amdisen
arbetar som naturläkare och är bosatt i Köpenhamn. Hon arbetar också som coach och föreläser om sambandet mellan kost och hälsa, komplementär medicin och mänsklig självinsikt. Raw fast Food är Vibeke Amdisens andra bok på svenska.

Länkar
Hemsida: länk
Blogg: länk
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Raw Fast Food. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rå mat
  Monika Weidenblad, 22 april 2016

  Mycket bra bok, tror att många skulle ha nytta av att läsa denna bok och börja använda sig av dessa recept för att må bättre

 2. Bra på det stora hela!
  S, 21 mars 2016

  Jag är ganska insatt i raw food sedan många år och tycker att många av recepten var goda och bra MEN jag har (precis som med Vibeke Amidsens första bok och visste om det men köpte denna på bokrean billigt) problem med alla överdrivna hippiereferenser och halvreligiösa inslag. Hon blandar vilt mellan buddhism, hinduism och gamla egyptiska gudar. Ett kapitel heter "Mat för älvor". Mycket om magi osv. Översättningen är också sådär. Plötsligt en dikt på danska om älvor. Stavfel på bokomslaget. Läs hela recensionen

 3. Många äro kallade
  leif karlsson (karlskrona), 31 mars 2015

  Men få äro utvalda. Det utkommer en kokbok per dag i Sverige. Den dag den här boken kom ut kunde
  man ha gjort en paus.

 4. Enbart för den redan frälsta
  Johis, 30 januari 2015

  Att detta är en tro framgår med all tydlighet. Jag tänkte mig få en nybörjarväg in i rawfood. Istället får jag en massa trossatser med skiftande bärighet om föda och liv samt några recept bla innehållande " 1 dl inre skönhet" och "recept" på indiska bananpaket dvs halverade bananer inlindade i salladsblad och ett halvsidesrecept på sov gott te = vänderot + kamomillte med honung. Inte imponerad. Grov product placing och ohöljd reklam för vinstdrivande "Hälsoinstitut" förhöjer inte upplevelsen.... Läs hela recensionen

 5. Lite för lätt
  Sara Lena Maria , 12 januari 2015

  Något för självklara och lätta idér och recept.
  Hade velat ha lite mer spännande rätter men som ändå går snabbt. Dock helt ok och det är verklign quick fix dessa recepten.

Visa alla 5 recensioner