Maraton - Bli en bättre långdistanslöpare (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2015-03-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Elsie Formgren, Sten Sundström
Originaltitel
Maraton
Dimensioner
225 x 212 x 15 mm
Vikt
541 g
ISBN
9789163610899
Maraton - Bli en bättre långdistanslöpare (häftad)

Maraton - Bli en bättre långdistanslöpare

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-03-31
49 89 Du sparar 45%
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Miljontals människor springer maraton och löpartrenden verkar ha kommit för att stanna även i Sverige. Det arrangeras årligen över 500 maratonlopp runt om i världen och Stockholm maraton är med sina 16 000 deltagare bland de största i Europa.

Den norska tränarlegenden Jack Waitz och den skrivande löparmotionären Marit Karlsen delar i den här boken med sig av sina kunskaper och erfarenheter om allt som har med maratonlopp och löparträning att göra. Men boken riktar sig även till den som vill springa kortare distanser, som halvmaraton och enmilslopp. För oavsett om du är nybörjare eller proffs när du väl har anmält dig till ett lopp vet vi att du kommer att ha många frågor: Hur ska man lägga upp träningen, hur långt bör man springa, vilket tempo ska man hålla, vilka skor passar bäst, hur är det med skador och näringsintag?

MARATON ger dig all nödvändig information. Bland annat kan du läsa om effekten av att variera passen, om löparteknik och effektiv styrketräning för långdistanslöpare. Supermotionären har fått ett eget kapitel om symptomen på det som förr i tiden hette överträning, och som i boken kallas felträning. I den andra änden finns det även ett kapitel om hur nybörjare ska komma igång. Och vill du börja med att drömma dig bort till maraton i fjärran länder får du börja läsa längst bak i boken. Där beskrivs både stora och exotiska maratonlopp världen över.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Maraton - Bli en bättre långdistanslöpare
  2. +
  3. Båten - Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Båten - Att välja och utrusta båten för sportfi... av Niels Vestergaard (inbunden).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Maraton - Bli en bättre långdistanslöpare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tomma löften.
    Gustav Pettersson, 27 maj 2016

    Väldigt lite konkret information, (kost, skador, träningsupplägg och material.) Det ända av värde är träningsdagböckerna för kända löpare (, typ 4 sidor).

Visa alla 1 recensioner