Superkroppen - Träna 2 månader med Hugo Rosas (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2016-04-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Krizan, Nicolas (form) / Arta, Mehrdad (form) / Wannerstedt, Fredrik (foto)
Dimensioner
260 x 215 x 18 mm
Vikt
949 g
SAB
Rah
ISBN
9789163611858
Superkroppen - Träna 2 månader med Hugo Rosas (inbunden)

Superkroppen - Träna 2 månader med Hugo Rosas

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-04-30

Slutsåld

Är du redo att ta tag i din träning en gång för alla? Upptäck funktionell träning med Hugo Rosas och få synliga resultat på bara 2 månader!

På rekordtid gick entreprenören, superbloggaren och småbarnspappan Hugo Rosas från att vara en vanlig motionär till att bli toppatlet inom träningsformen Crossfit/funktionell träning. I den här boken berättar Hugo om sin resa till framgång och delar frikostigt med sig av sina bästa tips när det gäller kost och träning allt för att du själv ska hitta en bra balans, ta kontroll över din kropp och kunna nå dina egna mål.

Superkroppen - träna 2 månader med Hugo Rosas innehåller ett utförligt träningsprogram som är enkelt att följa för både nybörjaren och den mer rutinerade och det bästa av allt är att Hugo finns där som din coach hela vägen! Via #superkroppen kan du kommunicera med honom och andra som följer bokens träningsupplägg via sociala medier, dela med dig av dina framsteg och ställa frågor om kost och träning. Hugo lovar att om du följer hans råd och genomför träningsprogrammet till punkt och pricka så blir det här 2 rejält tuffa månader, men resultatet kommer att vara värt det!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Superkroppen - Träna 2 månader med Hugo Rosas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande
    Katarina Svensson, 30 maj 2016

    En bok med fina bilder som illustrerar hur man ska göra.
    Inspirerande med någon som en sådan resa. Det visar att alla kan och kanske då jag med.
    Man behöver inte så mycket redskap och vad man behöver står i boken.

Visa alla 1 recensioner