Agil kravexpert : agilt och krav i praktiken (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
161
Utgivningsdatum
2017-01-01
Upplaga
1
Förlag
KravXperts Stockholm AB
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
320 g
SAB
Qbia
ISBN
9789163704680
Agil kravexpert : agilt och krav i praktiken (inbunden)

Agil kravexpert : agilt och krav i praktiken

Inbunden,  Svenska, 2017-01-01
638

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Har du varit med om att någon säger att kravanalytiker eller liknande roller inte behövs, det kan utvecklare eller andra roller hantera? Eller att allt läggs på en produktägare i verksamheten som inte har kunskap om hur man arbetar med krav effektivt? Boken ger kunskap, tips och praktiska exempel på hur du på ett effektivt sätt arbetar med krav i en agil miljö. Denna bok innehåller KravXperts samlade kunskap om effektiv kravhantering, allt från en vision till detaljerade krav. Detta är en handfast, behändig och inspirerande bok för alla som jobbar med krav på IT-system.

Om författarna Kerstin Blom och Agneta Lindblom

Agneta har mer än 20 års erfarenhet av IT-utveckling. De områden som Agneta brinner för är kravanalys och projektledning. Agneta är certifierad i bägge disciplinerna, IREB för kravanalytiker och IPMA för projektledare. Agneta arbetar ofta i agil utveckling där hon ser workshopformen som det självklara arbetssättet att driva arbetet tillsammans med projektresurserna.

Kerstin har även hon mer än 20 års erfarenhet av IT-utveckling, med fokus på krav och att göra det svåra enkelt. Kerstin är idag mentor inom krav och workshops. Kerstin har även skapa utbildningskonceptet Kunskapsresan som har använts med stor framgång inom krav och workshops. Dessutom är Kerstin författare till boken Workshopresan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Agil kravexpert : agilt och krav i praktiken
  2. +
  3. Workshopresan : bli en fantastisk workshopledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Workshopresan : bli en fantastisk workshopledare av Kerstin Blom (häftad).

Köp båda 2 för 1215 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Workshopresan : bli en fantastisk workshopledare

    Kerstin Blom

    Att leda en workshop eller ett möte som skapar resultat, ger energi och för utvecklingen framåt, är oerhört givande. Ännu bättre är det om jag som workshopledare eller mötesledare har roligt under mötet. Ett skratt öppnar upp våra sinnen och mötet...