En handbok för medarbetare : du, ditt jobb, ditt liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2014-11-27
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 150 x 8 mm
Vikt
196 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789163771361
En handbok för medarbetare : du, ditt jobb, ditt liv (häftad)

En handbok för medarbetare : du, ditt jobb, ditt liv

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-11-27
229
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Varje år publiceras det mängder av böcker som fokuserar på chefs- och ledarskap. Denna bok vänder sig istället till alla medarbetare; till alla personer som befinner sig i, eller vill in i, arbetslivet. Syftet är att ge handfasta råd om man till exempel vill känna sig mer trygg i sina nuvarande arbetsuppgifter, bli effektivare eller finna ett mer utmanande arbete. Vår grundidé är att du lyckas bättre som medarbetare genom att: - Lär känna dig själv! Genom självinsikt och självkän-nedom får man reda på vad som motiverar en, något som i sig är en förutsättning för att hitta rätt jobb och för att gilla sitt jobb. - Gilla jobbet och gör jobbet bra! För att kunna göra ett bra jobb är det en förutsättning att man gillar sitt jobb. Själva kärnan i att utmana sig själv och utvecklas som medarbetare är att göra sina nuvarande arbetsuppgifter bra, något som kräver tydliga mål, effektivitet, smarta arbetssätt och tydlig kommunikation. Processen för att hitta och få ett lämpligt jobb behandlas också i boken. - Gå hem! Balans i tillvaron är en förutsättning för att må bra och prestera fullt på jobbet. Därför är det viktigt att du efter en tillfredsställande dag på jobbet också lär dig koppla av och koppla bort.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En handbok för medarbetare : du, ditt jobb, ditt liv
 2. +
 3. Stick ut! : sluta vara perfekt - våga vara enastående

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stick ut! : sluta vara perfekt - våga vara enas... av Mia Poletto Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En handbok för medarbetare : du, ditt jobb, ditt liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Suveräna tips för personlig utveckling på jobbet!
  Magnus Hansson, 1 februari 2015

  Detta är en fantastiskt bok pekar på sambandet mellan värdeskapande och trivsel på jobbet. Den innehåller ett stort antal handfasta tips på hur man blir mer effektiv och strukturerad och hur detta leder till att man får en mer positiv syn på sitt jobb.

  Boken fungerar också som en karriär-coach. Man får fundera igenom hur man kan förbättra sin nuvarande situation och hur man kan söka nya utmaningar.

 2. En lättläst bok full av praktiska tips.
  -, 5 januari 2015

  Om du har ambitioner att få ut mer av ditt arbetsliv, att utvecklas, att nå nya mål så kan jag absolut rekommendera denna bok. Peter Unelind och Niklas Madsen säger sig redan i titeln vända sig till medarbetare, men låt dig inte avskräckas om du råkar vara chef. Även du är medarbetare och kan få många matnyttiga tips för att nå dit din ambition vill ta dig.

  Boken har en attraktiv grundstruktur, också avslöjad i bokens titel, "du, ditt jobb, ditt liv". En intelligent sammanfattning av... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna