Dalkulla på vift i Dubai: Fördomar, förändring och Ferraris (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2018-12-10
Upplaga
1
Förlag
FreeGrowing
Dimensioner
195 x 130 x 7 mm
Vikt
315 g
ISBN
9789163989995
Dalkulla på vift i Dubai: Fördomar, förändring och Ferraris (häftad)

Dalkulla på vift i Dubai: Fördomar, förändring och Ferraris

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2018-12-10
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Debutboken "Dalkulla på vift i Dubai" beskriver med humor familjens fyra år i Dubai och innehåller en hel del verktyg från författarens arbete som kognitiv beteendecoach. Verktyg som du kan använda dig av i din vardag och som författaren själv använt sig av för att klara av allt vad det innebär att flytta över halva jorden och bosätta sig mitt i en annan kultur. Boken ut- lovar skratt, tårar och insikt i hur det är att leva som svensk i en helt annan vardag, i en annan världsdel med andra värderingsgrunder.

Boken bygger på de reflektioner kring livet i Dubai författaren skrev på Facebook under sina 4 år i Dubai. Dessutom plockade många reflektioner fram minnen av sådant Terés inte skrev ned av olika anledningar och även de finns med i boken. Författaren blev förvånad över hur positiv hon lät i inläggen trots att det stundom var tufft. Vad det var som gjorde att hon klarade av att ha den synen. Därför finns det även med en del metoder kring hur vi kan hantera negativa tankar, rikta fokus, be om det vi behöver och lite annat. Välkommen till en Dalkulla på vift i Dubai, 4 år av kulturkrockar och nya insikter.

Terés Salmi är född 1969 i Dalarna och ut- bildade sig till Ingenjör på Högskolan i Borlänge. Hon bor nu med sin familj, man och två barn i Stockholm. Terés skolade senare om sig till Certifierad Psykologisk Coach med kognitiv beteendeinriktning. Idag driver hon det egna företaget FreeGrowing och jobbar där både med individuell coaching och med ökad arbetsglädje/produktivitet hos individer och grupper. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dalkulla på vift i Dubai: Fördomar, förändring och Ferraris
 2. +
 3. Vad sa du?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad sa du? av Ida Bäckström (kartonnage).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dalkulla på vift i Dubai: Fördomar, förändring och Ferraris. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok med inspiration, humor och kulturkrockar!
  Pam Synnergren, 29 januari 2019

  En fantastisk bok där man får följa en familj som vågat bosätta sig under en längre tid i en främmande kultur.
  Hur ser livet och vardagen ut för dem?
  Boken ger läsaren inspiration till att våga göra nya saker i livet och utmana sig själva.
  Den är varm, ärlig och skriven med både humor och kloka tankar om hur man på bästa sätt kan ta sig igenom stunder i livet som inte alltid är så lätta vare sig man bor i Sverige eller i Dubai.

 2. Wow!
  Teemu, 26 december 2018

  Grym bok som beskriver livet i Dubai från ett svenskt familjeperspektiv. Roliga anekdoter, bra tips och matnyttig coaching för vardagsbruk. Rekommenderas varmt!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Dalkulla på vift i Dubai: Fördomar, förän...