Ärlig och snäll : en viktig bok om kvinnliga psykopater (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2019-01-15
Förlag
Vulkan
Dimensioner
180 x 110 x 12 mm
Vikt
196 g
SAB
Vlac
ISBN
9789163994395
Ärlig och snäll : en viktig bok om kvinnliga psykopater (häftad)

Ärlig och snäll : en viktig bok om kvinnliga psykopater

Häftad Svenska, 2019-01-15
167
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ärlig och snäll. Det var ledorden i Annikas profil på nätdejtingsidan. Hon ingav också ett övrigt första intryck som underbyggde det här älskvärda mottot på olika sätt. Annika var dessutom snygg och charmig och Håkan kastade sig in i ett förhållande med henne. Efter något år fann han sig dock fast i en härva av lögner, manipulation och ondska, som gjorde att han tänkte tillbaka på orden ärlig och snäll med en känsla av att det var den mest kolossala ironi han någonsin hört. Författaren fick förstahandserfarenhet av en relation med en kvinnlig psykopat, med störningarna narcissism och borderline. Relationen lämnade honom bedragen, ruinerad, fysiskt och psykiskt utmattad och den höll sånär på att kosta honom livet. Boken är viktig därför att många män lider i denna typ av relationer, utan att veta vad som drabbat dem och som inte kan, vågar eller ens vill prata med någon om sin horribla situation. En del i detta är att beteendet hos partnern är så till den milda grad märkligt att de fruktar att inte bli trodda. Detta är den bok författaren själv önskar att han läst innan han drogs in i en spiral av ondska som han inte i sin vildaste fantasi kunde föreställa sig och som inte står berättelsen om Dr Jekyll och Mr Hyde efter. Verkligheten överträffar ibland dikten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ärlig och snäll : en viktig bok om kvinnliga psykopater
  2. +
  3. Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation på arbetsplatsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation p... av Lisbet Duvringe, Mike Florette (häftad).

Köp båda 2 för 376 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Olofsson

  • Ärlig och snäll

    Håkan Olofsson

    Ärlig och snäll. Det var ledorden i Annikas profil på nätdejtingsidan. Hon ingav också ett övrigt första intryck som underbyggde det här älskvärda mottot på olika sätt. Annika var dessutom snygg och charmig och Håkan kastade sig in i ett förhållan...

Bloggat om Ärlig och snäll : en viktig bok om kvinnl...