Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
506
Utgivningsdatum
2021-12-03
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Amy Snow
Dimensioner
178 x 110 x 31 mm
Vikt
280 g
SAB
Hce
ISBN
9789164207562

Amy Snow

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-12-03
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Året är 1831 när åttaåriga Aurelia Vennaway hittar ett övergivet spädbarn i snön på herrgårdens ägor. Hon tar med sig hittebarnet hem, till föräldrarnas stora förfäran. Men Aurelia övertygar dem om att barnet ska få stanna, och hon döper henne till Amy Snow. Amy växer upp bland tjänarna, avskydd av Aurelias aristokratiska föräldrar, men för Aurelia är Amy som en syster. En innerlig vänskap som abrupt tar slut när Aurelia dör, endast tjugotre år gammal, och den obeveklige godsägaren skickar Amy på porten.

Det dröjer inte länge innan Amy får ett paket med ett brev från Aurelia, där hon avslöjar att hon burit på en hemlighet. Från graven skickar hon Amy på en skattjakt som bara Amy kan följa mot en livsomvälvande upptäckt.

Ett övergivet barn, en skattjakt, en hemlighet. Amys jakt på sanningen tar dig med på ett makalöst läsäventyr!

Tracy Rees fick en flygande start som författare då hon vann Richard and Judy Search for a Bestseller competition med boken Amy Snow. Sedan dess har hon givit ut flera böcker på engelska och Timglaset på svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Amy Snow
 2. +
 3. Timglaset

De som köpt den här boken har ofta också köpt Timglaset av Tracy Rees (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Amy Snow. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förtrollande
  Jenny, 14 november 2023

  You had me at skattjakt!

  Jag är en total sucker för sådana typer av framåtskridande dragkrafter i en berättelse och blir fullkomligt uppslukad av denna bok. Den är ljuvlig, den är spännande, den är förtrollande. Historisk roman i sitt esse vill jag kalla den.

  Den är skriven med ett vackert språk, har fina och målande miljöbeskrivningar samt fascinerande karaktärer. Jag tycker om och känner så mycket med Amy Snow. Allt hon behövt genomlida och hur stark hon ändå är. Man får... Läs hela recensionen

 2. En stark och inspirerande bok
  Arienne Witte Assarson, 7 februari 2022

  På ett målande och inbjudande sätt engagerar författaren läsaren i en underbar berättelse om Amy och Aurora. En skildring om att hantera relationen till sig själv och till den miljö som man befinner sig i.
  En stark berättelse om att tackla de prövningar vi möter i livet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tracy Rees