Minns mig som en ängel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Helena Waller (del 1)
Utgivningsdatum
2014-04-01
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242242
Minns mig som en ängel (e-bok)

Minns mig som en ängel (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-01

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det litterära sällskapet möts på vackra Bjertorp slott för att under trivsamma former enas om vilken författare som skall tilldelas ett prestigefullt pris. Men inget blir som de tänkt sig.

Under kvällen avslöjar ordföranden oväntat att han vet vem som ska få årets Nobelpris i litteratur. Morgonen därpå hittar man en en av sällskapets medlemmar död under märkliga omständigheter. Plötsligt förbyts den trevliga samvaron i en mardrömslik jakt i en mardrömslik jakt på en oberäknelig mördare som tycks vara ute efter fler offer.

Litteraturforskaren Helena Waller dras allt längre in i det otäcka morddrama som utspelar sig i det vackra västgötska landskapet - ett drama som tycks ha egendomliga beröringspunkter med en gammal kärlekshistoria, en okänd opera och den danska författarinnan Karen Blixen.

Kristina Appelqvist är frilansskribent, kommunikationskonsult och författare. Med sina fyra tidigare deckare har Appelqvist vunnit många trogna läsare. De blå damerna gick rakt in på försäljningstoppen när den utgavs i pocket. Minns mig som en ängel är Appelqvists första bok på Piratförlaget.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Appelqvist