Albert Einstein : det modiga geniet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2015-08-15
Förlag
LL-förlaget
Dimensioner
215 x 152 x 15 mm
Vikt
420 g
SAB
Lz Einstein, Albert
ISBN
9789170535253
Albert Einstein : det modiga geniet (inbunden)

Albert Einstein : det modiga geniet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-08-15
205
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
En uppkäftig skolkare som hade svårt att få jobb. Skulle detta vara ett av vår tids största genier? Albert Einsteins väg mot berömmelse och Nobelpris var kanske inte spikrak, men hans mod att våga tänka på nya sätt förändrade vetenskapen.

I denna biografi får vi lära känna människan bakom de berömda relativitetsteorierna. Här förklaras det komplicerade på ett enkelt sätt, och många ämnen berörs som känns lika aktuella idag; krig och fred, vetenskapens villkor och en skola där alla får plats oavsett förutsättningar.

Bengt Fredrikson har tidigare skrivit flera lättlästa böcker bland annat om uppfinnaren Alfred Nobel och författaren Selma Lagerlöf.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Albert Einstein : det modiga geniet
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 280 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Albert Einstein : det modiga geniet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Albert Einstein. Det modiga geniet.
    Barbro Paulson, 6 juni 2016

    Boken är en biografi över hans barndom, skoltid och vuxenliv och skriven på ett spännande sätt. Dessutom innehåller den en lättfattlig beskrivning över resultat av hans arbete och forskning, såsom en sammanfattning av relativitetsteorin. Fantastisk bok. Läs den. Köp den till era barnbarn.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bengt Fredrikson