me too : 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2017-11-28
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form) / Stenbeck-Ramel, Amelie (form)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
83 g
SAB
Ohj
ISBN
9789171264480
Vanliga sökord
metoo me too
me too : 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras (häftad)

me too : 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-11-28

Slutsåld

Det här är en bok med 100 vittnesmål som skakar om och 10 frågeställningar som hjälper oss vidare. #metoo-rörelsen förändrar på ett sätt som redan är historiskt. Den här boken är ett redskap för samtal, utveckling och förändring. Hur lär vi oss och hur tar vi nästa steg?

Genom sociala medier sprids redogörelser som alltför många kvinnor känner igen sig i men som få tidigare talat öppet om. Redaktionen har samlat skakande berättelser från olika sammanhang och arbetsplatser. Dessa kvinnors berättelser lämnar ingen oberörd men visar tydligt hur viktigt det är att bryta tystnadskulturen.

I bokens faktadel medverkar tio av landets främsta sakkunniga inom psykologi, juridik, arbetsliv, politik och genusforskning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av me too : 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra förklaring och lätt att ge bort!
    Sofia V, 23 januari 2018

    Otroligt fin liten bok! Har kämpat med att försöka förklara konceptet med #metoo till folk omkring mig som inte riktigt förstått, och kändes så skönt med lite tyngd bakom de som sades med den här boken. Har gett bort till flera vänner. Stort plus att den har ett så överkomligt pris!

  2. Ett viktigt verktyg
    Sofia, 15 december 2017

    De berättelser som kommit (och kommer) fram under #metoo är viktiga för att visa på omfattningen av det som pågått. Men nu är det även viktigt att arbeta framåt för förändring och denna bok hjälpte mig både att förstå, och att se hur man konkret kan gå vidare. Jag gav den till HR-chefen på vårt företag och vi kommer att gå vidare i arbetet med hjälp av boken. Jag tror att den blir en ögonöppnare för många!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna