Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2006-05-01
Förlag
Månpocket
Dimensioner
180 x 110 x 12 mm
Vikt
100 g
SAB
Dokb
ISBN
9789172320369

Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur

(48 röster)  |   Läs 12 recensioner
Pocket,  Svenska, 2006-05-01

Slutsåld

Författaren, coach i personlig utveckling, presenterar här ett program som syftar till att stärka självkänslan, d.v.s. medvetenheten om den egna personlighetens värde. Det betonas att självkänsla inte ska förväxlas med självförtroende vilket är kopplat till förmågan att prestera.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Personlig utveckling
  ninasboktips, 1 juni 2023

  Från knarkare till coach i personlig utveckling, här ger Mia Törnblom läsaren en insikt plus verktygen att jobba på den viktiga delen av sig själv...Självkänslan. Hon tar upp skillnaden mellan självförtroende och självkänsla, att inte älta gamla oförrätter och inte bekymra sig över något som inte har hänt, att lära sig hantera motgångar och svårigheter, att lära sig älska sig själv och att ta ansvar för sitt liv. För att nämna en del av innehållet! Grunden i boken är just att jobba på att stä... Läs hela recensionen

 2. En jättebra bok.
  ****, 17 april 2023

  Har man taskig självkänsla är den här boken ett bra hjälpmedel. Läs den så förstår man lite mer varför, och man får hjälpmedel att tänka rätt.

 3. Jag har läst boken minst tre gånger den är väl skriven...
  Paula Juulia Toivanen, 15 januari 2014

  Jag har läst boken minst tre gånger den är väl skriven man förstår på en gång vad det handlar om. Tack så mycket.

 4. Jättebra bok där man får massor av tips på hur man...
  anette eriksson, 14 augusti 2013

  Jättebra bok där man får massor av tips på hur man skaffar sig bättre självkänsla. Kan verkligen rekommendera denna bok!

 5. Grym bok till rätt person
  S. J Dreadlock, 8 april 2009

  Jag tycker boken är väldigt bra och med bra övningar. Däremot ska den kanske inte användas av folk med svåra depressiva problem (men det är väl ganska givet) men till vanliga människor som dras med dålig självkänsla är den ett perfekt hjälp till självhjälp.

 6. ett lyckopiller med sur eftersmak
  anonym, 9 mars 2009

  Tycker boken är dum på det viset att den är alltför dömande. Det är inget bra utgångsläge för självhjälp att lära sig att tycka illa om sina mindre goda sidor, och då syftar jag på negativa känslor, som vi alla bär på. Nej boken är mer av ett lyckopiller som hoppas vara mer än den i själva verket är. Dessutom är den olyckligt formulerad genom att den dömer den upplevda effekten av att bekräfta sig själv genom ett gott självförtroende. Självkänsla borde kort sagt handla mer om att lära känna sig själv och andra på gott och ont.

 7. TACK för en super bok!
  em, 23 januari 2009

  Jag älskar Mias böcker. Jag har köpt alla och har läst ut dom på bara nån vecka.. Jag önskar hon skriver fler böcker. KÖP BOKEN OCH "Så dumt!" och uppföljaren till "Självkänsla nu!" dom är superbra!

 8. TACK TACK TACK
  Katta, 29 mars 2008

  JAG ÄLSKAR MIAS BÖCKER.... har läst de båda och kan inte tacka nog för vilken hjälp jag har fått på vägen att älska mig själv. Känner igen mig i så mkt som hon själv har upplevt och nu kan jag le åt allt därför att jag med hjälp av hennes böcker har lärt mig värdet av mig själv, hittat kärleken till mig själv och har ett bra liv. Boken är väldigt lättläst, SANN och en stor inspiration i mitt liv!!!

 9. Tack för boken!
  50+, 13 mars 2007

  Lättläst och läsvärd. Har Mia kunnat hjälpa sig själv till ett gladare och bättre liv genom att använda dessa förhållandevis enkla steg kan nog många andra också få nytta av dom. Jag fick flera aha-upplevelser och kände att den här boken skall jag ge mina barn - så kan vi testa innehållet tillsammans. Det är väl genom att pröva innehållet att man sen kan bedömma hur bra boken är. Självlärda Mia's bok har iallafall givit mig goda tankar och idéer som jag kommer att bära med mig mycket länge ti... Läs hela recensionen

 10. tröttsam...
  karina, 25 februari 2007

  Tröttsamt pladder, säg oss nåt mer vi redan vet och redan läst tusentals gånger, en riktigt dålig bok.

 11. som en bästis i bakfickan!
  Lisan, 25 januari 2007

  Lättillgänglig feelgood-bok som inte blir ytlig eller klämkäck. Tack Mia, livet har inte blivit "lättare" men jag mår bättre!

 12. En bok som hjälper!
  - (Landvetter), 28 december 2006

  Mia Törnbloms bok "Självkänsla nu" är en bok som verkligen hjälper. Hon har ju själv varit nere på botten så hon vet vad hon pratar om. Den är lättfattlig och enkel. Många självhjälpsböcker är krångligt skrivna. Den har bra verktyg som är lätta att jobba med och som verkligen ger resultat. Köp och läs nu!

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Mia Törnblom

Övrig information

Mia Törnblom arbetar som coach i personlig utveckling. Hon har själv lyckats ta sig ur ett nattsvart mörker och lever idag ett glädjerikt liv, fyllt av kraft och energi. I sitt arbete coachar hon företagsledare, idrottsstjärnor, unga människor som farit illa - alla som har modet att våga förändra sitt liv. Här presenterar hon sitt framgångsrika träningsprogram.
Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan heller inte uppskatta det vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan kan vi förlora vår livslust. På ett enkelt och tydligt sätt visar författaren hur vi kan stärka självkänslan och bli medvetna om den egna personlighetens värde. Boken är som klok och trygg vän att hålla i handen när det blåser snålt!