Bakglädje till vardags och fest : baka med LCHF utan socker och mjöl (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hälsa och Livsstil
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2012-02-29
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlag
Medarbetare
Eriksson, Mikael (form) / Eriksson, Mikael (foto)
Dimensioner
220 x 200 x 20 mm
Vikt
560 g
SAB
Qcae
ISBN
9789172412293
Bakglädje till vardags och fest : baka med LCHF utan socker och mjöl (inbunden)

Bakglädje till vardags och fest : baka med LCHF utan socker och mjöl

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-02-29

Slutsåld

När Annika Rognebys debutbok, Bakglädje med LCHF, kom ut, blev gensvaret från läsarna fantastiskt positivt. Boken har hittills sålt i 18 000 exemplar, och Annika förstod snabbt vilket stort behov det finns av vällagade recept med LCHF-inriktning. Inspirerad av läsarnas tips och tankar har hon nu skapat fler härliga recept och samlat dem i .

I den här boken vill Annika Rogneby ge dig recept som är både läckra, snabba och enkla att baka till vardags, samtidigt som boken innehåller recept för mer festliga tillfällen. Ett helt unikt kapitel för matbröd finns också med i boken.

Recepten tillmötesgår många önskemål, åsikter och behov, utan att göra avkall på vare sig smak eller kolhydratnivåer. Recepten är fortfarande LCHF-riktiga och glutenfria. Där finns inga kompromisser!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bakglädje till vardags och fest : baka med LCHF utan socker och mjöl. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok med jättefina bilder och enkla recept att...
    Mac, 15 april 2013

    Bra bok med jättefina bilder och enkla recept att följa. Inte alltid så lätt att hitta alla ingredienser i butikerna dock.

Visa alla 1 recensioner