Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-03-20
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Franke Wikberg, Jenny (form)
Dimensioner
247 x 178 x 24 mm
Vikt
880 g
SAB
Rag,Vmbb,613.25
ISBN
9789173630443
Vanliga sökord
lchf och träning

LCHF & träning : bättre träningsresultat med lågkolhydratkost

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-03-20

Slutsåld

Maxa dina träningsresultat - med lågkolhydratkost!

Fler och fler pratar om LCHF inom träningskretsar och på landets gym. Men inte bara pratar. Både motionärer och elitidrottare upptäcker fördelarna med att överge stora mängder pasta, bröd, ris och potatis till förmån för mer kött, fisk, ägg, grönsaker och feta såser. Det som kallas LCHF - "Low Carb High Fat". De märker att de med LCHF kan vara friska och slippa träningsavbrott, att de lättare kan bygga muskler och tappa fettmassa. Vissa upplever en ork som aldrig förr, andra att träningsvärk och mjölksyra är ett minne blott.

Det här är en guide till vad som är rätt mat och rätt träning - men framför allt till hur rätt mat och rätt träning hänger ihop. Jonas Bergqvist är noga med att bygga boken på vetenskap och erfarenhet. Han går igenom olika upplägg av konditions- och styrketräning, vad som sker i kroppen och vilka resultat man kan förvänta sig. Han visar hur LCHF fungerar utmärkt vid viss träning, men också hur striktare varianter av LCHF inte är optimalt vid annan typ av träning. Här får du dessutom veta vilka eventuella modifieringar av LCHF-upplägget som krävs för maximal träningsupplevelse och träningsprestation.

Ur innehållet:

Människans ursprung
Modifiera träningsupplägget
LCHF vid konditionsträning
LCHF vid styrketräning
Fördelar med LCHF vid träning
Nackdelar med LCHF vid träning
Recept och veckomeny
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av LCHF & träning : bättre träningsresultat med lågkolhydratkost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svår
  Karin, 25 november 2014

  Den var svår att läsa tycker jag, men kanske den riktar sig till människor som redan kan det mesta om träning.

 2. Lättläst! Bra förklarande och betonar på ett bra sätt...
  Josephine , 16 juli 2013

  Lättläst! Bra förklarande och betonar på ett bra sätt att strikt lchf är en omöjlighet då det kommer till kondition och uthållighetsidrotter!

 3. Bra och mycket välskriven bok, bra förklaringar till...
  Linda Jonsson, 4 juni 2013

  Bra och mycket välskriven bok, bra förklaringar till kroppens funktioner och hur vi på bästa sätt kan hjälpa våra kroppar att må bättre! Rekommenderar även att gå på författarens föreläsningar.. En otrolig person som verkligen brinner för det han gör!

Visa alla 3 recensioner