Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-09-08
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lyth, Annika (form) / Bergenström, Fanny (foto) / Peterson, Nisse (foto) / Lindberg, Björn (foto)
Dimensioner
240 x 195 x 40 mm
Vikt
1744 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174244939
Annas mat (inbunden)

Annas mat

(18 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-09-08

Slutsåld

Sveriges kokboksdrottning, Anna Bergenström, kommer äntligen med sin nya uppdaterade och helt omgjorda Annas mat. Mer än 200 nya recept, nya stämningsfulla och inspirerande matbilder av dottern Fanny och Nisse Peterson och ännu fler av Annas tips och goda råd - allting presenterat på hennes mycket personliga och pedagogiska sätt. Det som får oss alla att känna oss så duktiga i köket!

Receptklassiker som följt boken genom åren blandas med det allra senaste på matfronten. Här finns både den lättlagade vardagsmaten och den lyxiga och lite mer tidskrävande festmaten, här finns salladerna, sopporna, desserterna och här finns de härliga hembakade bröden. Som alltid när det gäller Anna Bergenström så flödar matkunskapen och inspirationen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Annas mat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa kokboken
  Chatarina Sterner, 8 juni 2022

  Annas mat innehåller allt man behöver när man startar ett eget hushåll. Vi brukar ge bort den i studentpresent då det brukar vara dags att sköta sig själv.

 2. Min "husbibel"!
  Marianne Hedkvist, 13 oktober 2020

  "Annas mat" har jag i flera årgångar. Den ger jag gärna som present. "Annas mat" och "Vår Kokbok" kompletterar varandra mycket väl!

 3. Fantastiska recept - bästa kokboken!
  bokvän, 14 augusti 2018

  Anna Bergenströms matklassiker är toppen! Enkla recept med medelhavsköket integrerat med svenska råvaror och basvaror, fantastiskt god och näringsrik mat!

 4. Fantastisk
  Wimpa, 21 juni 2016

  En kokbok där man alltid kan känna att det blir bra och gott. Bra till både vardags och fest. Bra present till någon som ska flytta hemifrån.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anna Bergenström

 • Kärlek, oliver och timjan

  Anna Bergenström

  Kärlek, oliver och timjan är en numera klassisk kokbok som lockar till goda, vackra och hälsosamma måltider, som en hjälp för att komma i balans och få mera ork. När den kom ut 2001 var den oerhört nyskapande och fortfarande är den i allra högsta ...

 • Bergenströms bästa : Billigt och hur gott som helst.

  Anna Bergenström, Fanny Bergenström

  Billigt och hur gott som helst handlar om hur man kan laga ekonomiskt (och samtidigt miljövänligt) när matkassan är skral utan att kompromissa på de goda smakerna. Här finns exempelvis recept till hyfsat billig fisksoppa, dinkelbiffar med svamp, k...