Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2017-04-04
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form)
Illustratör/Fotograf
Sebastian Wadsted
Dimensioner
281 x 200 x 36 mm
Vikt
1534 g
SAB
Qcae
ISBN
9789174246742
Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex (inbunden)

Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex

(13 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-04-04
289
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bonniers stora bakbok är Sveriges nya stora standardverk inom bakning. Det är likriktaren och traditionsbäraren, men också inspiratören och kunskapskällan.

Den samlar de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat, på alltifrån knäckebröd till bakelser. Det är här du hittar själva kärnrecepten - de recept som alla varianter har utgått ifrån - på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts.

Här bjuds även på praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen. Boken är rikt illustrerad både med foton och teckningar på såväl råvaror och redskap som de färdiga slutresultaten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
 2. +
 3. Rutiga bakboken 2020

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rutiga bakboken 2020 av Kristin Lidström, Kent Jardhammar, Lars Paulsson, Klara Desser, Kristin Lidström (inbunden).

Köp båda 2 för 516 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väl utformad
  Emz, 5 januari 2019

  En bakbok med recept till både nybörjare och mer vana bagare. Uppskattar särskilt variationen på recept, det finns allt från matbröd till kondisbitar. Viktomvandlaren är till stor hjälp för den noggranne bagaren. Estetiskt tilltalande med fina foton på allt som det finns recept på. Rekommenderas!

 2. Bakboks recention
  ubb, 24 oktober 2018

  Mycket bra material om konsten att baka.
  Tråkiga recept. De flesta har man sett i andra bakböcker, inte mycket nytt
  i en såpass stor bok.

 3. Frekventa korrfel
  Anders Bursell, 27 juni 2018

  I det första exet jag fick fanns samma lilla irriterande korrfel genom snart sagt hela boken: gement s skrivs med en liten båge över till nästa bokstad. Även ersättningsexet har samma fel. Troligen programstrul vid sista rippningen, så att hela den tryckningen har samma fel. Märkligt att varken beställare, byrå, tryckeri eller distributör lägger märke / bryr sig. Uppmärksamhet anbefalles!

 4. Min stora bakbok
  Mums🍰, 23 november 2017

  Äntligen är den här. Vilken fantastisk bakbok för oss noviser. Det är en bakbok som lätt att använda. Hemmabagarens allt i allo!

 5. Folk måste ha denna bok!
  Susan Hendra-Rundqvist, 13 september 2017

  Boken innehåller så många bra grundrecept i jättebra ordning! Gamla såväl nya recept som är så spännande! Rekommenderas stark! Och ha denna bok hela livet!

 6. Den enda bakbok du behöver
  Villivonkansbooks, 30 maj 2017

  Att se en deg jäsa, en marängsmet vispas luftig eller en äppelpaj få färg i ugnen är rätt magiskt om man tänker efter. Mycket i bakning är just kemi och hantverk, men framförallt en njutning. Här är de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat samlade. Över 260 recept på allt från skorpor till moussetårtor.
  Boken är en riktig guldgruva för de som gillar att baka. Först i boken är det bakskola späckat med fakta om olika ingredienser, måttabeller och tips om det inte går so... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna