Att skiljas med barn : föräldrar i två hem (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-09-18
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Illustratör/Fotograf
Lotta Sjöberg
Dimensioner
225 x 155 x 25 mm
Vikt
646 g
SAB
Oac,Dofa
ISBN
9789174247169
Att skiljas med barn : föräldrar i två hem (inbunden)

Att skiljas med barn : föräldrar i två hem

Inbunden, Svenska, 2018-09-18
279
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hur berättar man för barnen att man ska separera? Mår små barn verkligen bra av att bo växelvis hos sina föräldrar och ständigt flytta mellan två hem? Hur ska man kunna vara bra vuxna förebilder när man är oense om allt? Det är några av frågorna du kommer att få svar på i boken.

Varje år separerar föräldrarna till 50 000 barn i Sverige. Många föräldrar känner skuld över att utsätta sina barn för en separation. Familjen bryts upp, man kanske behöver flytta långt ifrån barnens kompisar och man får ofta acceptera att bo på betydligt mindre yta av ekonomiska skäl. Men det går att komma igenom en separation och ge barnen ett nytt bra liv i två olika hem, om ni som föräldrar bara inser att ni behöver bilda ett starkt och livslångt team kring era barn - ni har ju barn tillsammans för resten av livet.

Här ger kloka Malin Bergström råd och stöd utifrån modern forskning om bland annat livskriser, boende i två hem för barn i olika åldrar samt anknytning hos små barn. Hon guidar dig och er som föräldrar genom de olika faserna av separationen - allt med barnens bästa för ögonen. Och även för föräldrar som av olika skäl inte kan samarbeta alls, så finns det råd om hur man för barnens bästa hanterar olika situationer. Kan man inte prata med varandra så finns det andra sätt att kommunicera. Det viktigaste som separerade föräldrar är att man kan fortsätta att vara bra föräldrar till sina barn - man behöver inte nödvändigtvis bli goda vänner - och i det ingår att kunna samarbeta om barnen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att skiljas med barn : föräldrar i två hem
  2. +
  3. De kallar det trots : om att vägleda små barn genom utveckling och uppror

De som köpt den här boken har ofta också köpt De kallar det trots : om att vägleda små barn g... av Malin Bergström, Clara Linnros (inbunden).

Köp båda 2 för 546 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Bergström