Di più cd audio (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2006-08-01
Upplaga
1
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Dimensioner
130 x 130 x 3 mm
Vikt
20 g
ISBN
9789174345827
Di più cd audio (cd-bok)

Di più cd audio

(1 röst)
CD-bok Svenska, 2006-08-01
196
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Di più vänder sig till vuxna studerande med god studievana och motivation att snabbt lära sig italienska språket. I första hand är Di più en repetionskurs för dig som har cirka 20-50 timmars förkunskaper. Di più kan även användas som en nybörjarbok, men kräver då intensivare studier. Läromedlet innehåller ett större ordförråd, mer grammatik och fler funktioner än andra läromedel på grundnivå.
?Di più presenterar och övar viktiga färdigheter och baskunskaper på nivå A1-A2 enligt Europarådets checklistor. Det innebär att förstå vardagligt tal, att kunna tala en enkel men begriplig italienska, att kunna läsa enkla texter och att kunna skriva några rader på italienska, t.ex. ett vykort eller ett e-postmeddelande.
?Textboken omfattar 12 avsnitt och en uppslagsdel som på olika sätt kompletterar innehållet i avsnitten. Där finns grammatik med övningar, ett antal kontrolluppgifter ("revisione e sviluppo"), facit till alla övningar, en svensk version av de flesta italienska texterna samt en alfabetisk italiensk-svensk ordlista.
?Boken är rikt illustrerad med färgfoton som speglar livet i Italien. Fotona kan även användas för att befästa ordförråd, träna verbformer etc.
?Cd med inspelade texter ger möjlighet att lyssna till uttal och satsmelodi och träna på egen hand.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Di più cd audio
  2. +
  3. Tutto italiano textbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tutto italiano textbok av Michela Dell'Anno, Maddalena Di Emidio Blomqvist, Pierangelo Sassola (häftad).

Köp båda 2 för 362 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna