Fler böcker inom
Format
Häftad (Trade Paper)
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2014-02-01
Förlag
Books on Demand
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
190 x 123 x 15 mm
Vikt
180 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Vep
ISBN
9789174634945
Att förebygga cancer (häftad)

Att förebygga cancer

Livsstilsråd direkt från forskningsvärlden

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2014-02-01
269
 • Skickas inom 10-15 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi kan förebygga cancer! Henrik Beyer presenterar konkreta livsstilsråd direkt från forskningsvärlden. Idag vet vi vad som kan förebygga cancer och majoriteten av alla cancerfall kan förhindras. Levnadsvanor som förebygger cancer har visat häpnadsväckande resultat och denna livsstil innebär inte orimliga förändringar i våra liv.

"Det är viktigt att sprida vetenskapligt baserad hälsoinformation på ett sätt som folk begriper och som man kan leva efter i vardagen" säger Henrik.

Våra levnadsvanor kan påverka en lång rad olika cancertyper och vi kan göra mycket för att hjälpa vår egen kropps förmåga att skydda sig mot denna folksjukdom. Genom att följa dessa råd kan man öka sina chanser till ett friskt liv utan cancer.

Henrik Beyer är utbildad hälsovetare och har en magisterexamen samt har genomfört forskningsstudier inom livsstilsfrågor och hälsa. Han har arbetat ett flertal år som utredare på Statens Folkhälsoinstitut samt arbetat för Världshälsoorganisationen och Healthy Cities Project m.m.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att förebygga cancer
 2. +
 3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Att förebygga cancer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen!
  Mallis, 13 oktober 2014

  Äntligen en bok som handlar om goda råd i vardagen som förebygger cancer, utan tunga forskningstexter!! Jag blev både glad och inspirerad när jag läste boken, Att förändra levnadsvanor är inte lätt men med den här boken blir man verkligen peppad! Läs och se själv ;-)!

 2. En väldigt viktig bok
  lisa_77, 14 april 2014

  Välskriven och enkel bok om hur var och en kan förebygga risken att drabbas av cancer. Boken är lättläst och råden som ges är inte på något vis omöjliga att ta till sig och försöka leva efter i sitt vardagliga liv. Med bara små förändringar kan vi minska risken att drabbas av vår tids stora folksjukdom.
  Detta är en av de viktigaste böcker jag läst och jag vill rekommendera alla att läsa den!

 3. En tänkvärd bok!
  Carl, 29 mars 2014

  Hur vi lever idag har en direkt påverkan på hur vi mår om några år. I denna välskrivna och mycket lättlästa bok behandlar Henrik Beyer frågan vi alla borde ställa oss - hur undviker vi cancer? Alla vet vi att cancer finns och att det kan vara dödligt. Men hur mycket vet vi egentligen? Och vad säger forskningen?

  Utan att plåga läsaren med massa facktermer eller långdragna diskussioner, går författaren igenom forskningsvärldens råd gällande förebyggandet av cancer. Jag tycker om det fa... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Övrig information

Henrik Beyer r utbildad hlsovetare och har en magisterexamen samt har genomfrt forskningsstudier inom livsstilsfrgor och hlsa. Han har arbetat ett flertal r som utredare p Statens Folkhlsoinstitut samt arbetat fr Vrldshlsoorganisationen och Healthy Cities Project m.m.