Historien om allting (på 32 sidor) (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2021-10-29
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Marie Helleday Ekwurtzel
Illustratör/Fotograf
Jan Van Der Veken
SAB
uU:k
ISBN
9789174694246
Historien om allting (på 32 sidor) (inbunden)

Historien om allting (på 32 sidor)

Inbunden Svenska, 2021-10-29
169
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Hur uppstod universum? Hur gammal är jorden? Hur kan vi rädda vår planet? Många frågor - och faktiskt lika många svar! I det vi kan kalla "början", för cirka 13,8 miljarder år sedan, uppstod universum, med ett bang. Följ med på en resa genom tid och rum och lär dig om hur världen har utvecklats sedan Big Bang. Från uppkomsten av stjärnor, genom utvecklingen av växter och djur, dinosauriernas gryning och de första människorna, de tidigaste civilisationerna, riken och teknologier. Denna fantastiska bok leder dig genom historien av, tja, allting! Och det på 32 sidor!

Historien om allting (på 32 sidor) är en visuell guide till allting - från solsystemets formation fram till moderna tider. Fjorton spännande uppslag drar dig in i en värld av upptäckter som alla visar varsitt nyckelögonblick i livet på jorden. Fylld av färgrika och engagerande illustrationer och fullmatad av intressanta fakta och figurer. En rolig och lättillgänglig guide till världens historia!

ANNA CLAYBOURNE är barnboksförfattare och har skrivit flera faktaböcker på ett brett spektrum av ämnen, som vetenskap och teknologi, friluftsliv och historia. JAN VAN DER VEKEN är en belgisk konstnär som arbetat internationellt i flera olika sammanhang och som alltid behåller sin personliga och distinkta stil.
Visa hela texten