Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2013-09-16
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Reklambyrå, Rekyl (form)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
115 g
SAB
Dokb
ISBN
9789175032405
Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning (pocket)

Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2013-09-16
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att ha vinnarskalle är att sätta straffen och vinna matchen. Det är också att ta tag i surdegar på jobbet, att lyfta blicken mot högre mål, stå upp för sig själv i fikarummet, släppa ovidkommande saker, vara bäst när det gäller och våga gå sin egen väg.

Framgång är olika saker för olika människor och det är du själv som definierar vad framgång är för dig. De flesta hinder för framgång är mentala. Det är en begränsande tanke, känsla, bild eller tolkning av händelser eller förhållanden som gör att man inte kommer vidare. De flesta problem som du tror ligger utanför dig själv är i själva verket också mentala. Du kan i högre grad än vad du tror påverka ditt liv och din framtid.

Att ha vinnarskalle handlar om inställningen till livet och hur du tänker kring det som sker, såväl mot- som medgångar. Det är tankarna som leder till känsla som i sin tur leder till handling och framgång. Mental styrka och vinnarskalle är en träningsbar färdighet som vi alla kan utveckla.

Boken är fylld med intressanta principer och konkreta övningar för att bli en vinnarskalle och genomarbetade råd för olika situationer där du kan behöva lösa upp de mentala spärrarna. Den vänder sig till människor privat, inom idrotten och i näringslivet, en bok för både jaget och laget. Det är inte en bok om motivation. Det är en bok som motiverar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli en vinnarskalle : handbok i mental träning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Denna bok har fått mig att börja ändra på mig själv....
    Paula Juulia Toivanen, 15 januari 2014

    Denna bok har fått mig att börja ändra på mig själv. Jag ger boken 10 poäng, man blir vinnarskalle genom allt läsa boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Olof Röhlander