Nu när jag älskar mig själv (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2016-11-09
Förlag
Turning Pages
Illustratör/Fotograf
Karin Nylund Hedberg
Dimensioner
205 x 180 x 13 mm
Vikt
369 g
SAB
Dok
ISBN
9789176118184
Nu när jag älskar mig själv (häftad)

Nu när jag älskar mig själv

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2016-11-09
199
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
En liten tankeställarbok.
Boken du håller i din hand innehåller små enkla och tänkvärda strofer som du kan låta dig inspireras av. Fråga dig själv: Hur mycket älskar du dig själv egentligen? Vad innebär det för dig att älska dig själv? Vad händer i den inre respektive yttre världen, om du älskar dig själv?
Ja, kanske just det händer som en av stroferna uttrycker.
Nu när jag älskar mig själv, vet jag att jag är värdefull.

Med inspiration från Kim McMillan har jag gjort mina egna upptäckter om vad som händer med mig
"Nu när jag älskar mig själv"... Livet som är både utmanande och spännande, är en fantastisk resa vi färdas igenom här på jorden. Vi utforskar och lär oss en massa saker och vi bidrar också med den gåvan vi kommit hit med. Dessa korta reflektioner som boken innehåller är och har varit påminnelser för mig det senaste året, hoppas de också kan inspirera dig, på din vandring här på jorden.

Karin Nylund Hedberg föddes i Stockholm 1954 och levde merparten av sitt begynnande vuxna liv utanför Sverige och mestadels i Asien och Afrika. Där mötte hon tankar, medvetenhet, och insikter kring människans inre storhet och hittade stöd i de läror där byggstenarna är vikten av och förmågan att våga se sig själv som en kreativ, fri människa bortom dogmer och begränsande mönster. Idag finner du Karin Nylund Hedberg på Österlen med verksamheter, som kurser inom målerimetoden Vedic Art, föreläsningar, frigörande dans samt författarskap som byggs och vägleds av hjärtats kraft...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nu när jag älskar mig själv
 2. +
 3. Självmedvetet ledarskap : liv - bortom hjärta och vatten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Självmedvetet ledarskap : liv - bortom hjärta o... av Benny Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 456 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nu när jag älskar mig själv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Besviken
  Yvonne Lundstedt, 15 november 2017

  Jag tycker om texterna, det känns dock lite som att det måste vara självupplevt för att förstå innebörden i många fall (jag lider av stress-syndrom)
  Boken är upprepande vilket tillslut blir lite irriterande "Nu när jag älskar mig själv" börjar varje sida med och boken är för stor till den lilla texten. Dessutom dessa tre, ibland bara 2, figurer som upptar en hel sida.
  Nej, jag är besviken men mest på utformningen av boken!

 2. Karin - Vi älskar Dig!
  Leo Cheiron (Österlen), 11 november 2016

  Vad är dIn Värdegrund? Vilket värde sätter du på dig själv?

  Idag pratas det mycket om ' värdegrund'... VAD är då värdegrund för dig - när du ser dig själv i spegeln...

  I boken hittar du 'affirmerande' poem som många små uppslag/bilder du kan använda i din betraktelse av dig själv - för just: NU när du älskar dig själv....

  OBS - jag fann inte boken som en vanlig sk 'självhjälpsbok' - utan en mera en styrketår till kaffet... för att må så mycket bättre - med mig själv!

  TACK Karin <3

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Nylund Hedberg

 • Now that I love myself

  Karin Nylund Hedberg

  A little book with food for thought. When I read the simple stanzas in this book, they inspire me to look inside myself and listen to my inner voice. It invites me to ask myself: How much do I really love myself? What does it really mean to love m...