Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
278
Utgivningsdatum
2017-10-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
216 x 140 x 17 mm
Vikt
453 g
SAB
Qbab
ISBN
9789176970478
Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap (häftad)

Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap

Häftad Svenska, 2017-10-21
269
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Leder du en verksamhet och vill göra skillnad i stället för att bara snacka? Sluta snacka skit -
våga provocera för bättre ledarskap
är en handbok för dig som kan, vill och vågar. Boken avslöjar konsulternas praktiska tips, hur de själva tänker och gör. Följ råden och du kommer att upptäcka att du når resultat. Här ges kunskaper i vilka förutsättningar som krävs och hur du använder de verktyg som finns. Boken riktar sig framför allt till ledare inom företag, men är till stor nytta för alla som i någon form leder människor i en organisation.

Ledarskap blir ofta underhållning och tomtebloss istället för utveckling, anser författarna. Tomteblosset sprakar och lyser fint en stund, men brinner snabbt ut. Då kommer den här boken in - här finns konkreta tips på hur ett ledarskap verkligen kan bidra till företagets utveckling. Att bli både mer lönsamt och mer hållbart. Rafael Pimenta och Mårten Sallander anser nämligen att ledarskapet är en outnyttjad potential för just lönsamhet och hållbarhet.

Boken tar upp hur du som företagare eller beslutsfattare på ett strukturerat och medvetet sätt kan bygga en grund för ledarskapet i företaget eller på avdelningen. Den ger verktyg för hur man kan följa upp och utveckla ledarskapet allteftersom behoven förändras. Ledarskap är inga löst hängande tankegångar, filosofier eller idealiserade bilder av den store ledaren.

Med boken vill författarna visa att det går att bygga en ledarskapsgrund i vilken organisation eller vilket företag som helst, och att det inte är särskilt svårt. De introducerar ledarskapståget, en bild för att förenkla och beskriva ledarskapet visuellt. De ger tips på hur man använder olika verktyg, i vilken ordning och med rätt tajming. Det här är verktyg som vem som helst kan tillämpa i praktiken. Du ska bara våga och vilja!

Om författarna:

Rafael Pimenta och Mårten Sallander har genomfört uppdrag inom näringsliv och offentlig förvaltning i över 15 år. De arbetar med människor i allt från små till stora organisationer. Deras kunskaper och erfarenheter i ledarskap, chefskap, medarbetarskap och organiserande har en bred teoretisk och mångårig praktisk förankring. De ser sig som gränsgångare mellan det abstrakta och det praktiska. "Man skulle kunna kalla oss för framtidsförberedare." Tillsammans driver de företaget Reframe Consulting.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap
  2. +
  3. Drömarbetsgivaren : 10 budord för att få medarbetare att vissla på väg till jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömarbetsgivaren : 10 budord för att få medarb... av Svante Randlert (inbunden).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sluta snacka skit : våga provocera för bä...