Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2019-01-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
216 x 144 x 20 mm
Vikt
392 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970805
Kennedys val : baserat på en sann historia (inbunden)

Kennedys val : baserat på en sann historia

Inbunden, Svenska, 2019-01-21
231
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kennedyklanens öden har fascinerat världen i snart ett århundrade och fortfarande skrivs det böcker och görs filmer om familjen. Men det har varit förvånansvärt tyst om det faktum att John F. Kennedy tillbringade en kärleksvecka i Sverige med Gunilla von Post, och att hon var långt mer än en tillfällig förälskelse.

Författaren Lars-Åke Skagegård är aktuell med romanen Kennedys val som ger en unik inblick i tre decenniers historiska skeden, samtidigt som den följer den blivande presidenten John F. Kennedy, både som politiker och privatperson. En fängslande bok som visar varje enskild individs valmöjlighet, men också det pris som får betalas för att följa sin övertygelse. Kärlek kan i många fall övervinna omöjliga hinder, och in i det längsta försökte Jack och Gunilla att hitta en väg för ett gemensamt liv. Båda fick betala ett högt pris för korta stunder av lycka. Kanske var det värt det?

Lars-Åke Skagegård föddes i den lilla västgötska byn Undenäs och bor idag i Storvreta utanför Uppsala. Han är läraren som idag arbetar med olika projekt inom svenska kyrkan. Skrivandet har en stor plats i livet, och har resulterat i ett femtontal böcker som han gärna föreläser om när han inte målar tavlor, ett annat av Lars-Åkes stora intressen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kennedys val : baserat på en sann historia
  2. +
  3. När det blåser upp till storm

De som köpt den här boken har ofta också köpt När det blåser upp till storm av Yamilé Andreasson (pocket).

Köp båda 2 för 310 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars-Åke Skagegård