Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
217 x 143 x 16 mm
Vikt
475 g
SAB
Qbab
ISBN
9789176972441
Finns det inget jobb där man kan chilla lite? : navigera i arbetslivet från A till Ö (häftad)

Finns det inget jobb där man kan chilla lite? : navigera i arbetslivet från A till Ö

Häftad Svenska, 2020-09-21
257
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jobbet är något av det viktigaste i våra liv, tycker de flesta av oss. Vi lägger ner åtskillig tid och energi på att få våra jobb att fungera. Men glöm inte bort att det finns något som är ännu viktigare: nämligen du själv.

Handledaren, föreläsaren och författaren Rafael Pimenta har samlat sina erfarenheter från möten med människor på arbetsplatser i Finns det inget jobb där man kan chilla lite? Det här är boken som visar att alla har något att vinna på att personalen mår bättre av att jobba - inte sämre, så som verkligheten ser ut på alldeles för många håll. Det är dags att låta arbetstagaren stå i centrum.

Tempot i arbetslivet är högt och många slits mellan krafter som kan vara svåra att förstå sig på. Vad i allt detta har med organisationen, med samhället i stort och med dig som individ att göra? Finns det inget jobb där man kan chilla lite? är boken som vill få dig som läsare att reflektera över din egen situation - för att i framtiden kunna använda insikterna i ditt arbete.

Rafael Pimenta har arbetat sedan början på 2000-talet som egen företagare och konsult inom ledarskap och organisering. Debuten Sluta snacka skit - våga provocera för bättre ledarskap skrev han tillsammans med Mårten Sallander. De driver företaget Reframe Consulting och är flitigt anlitade som organisationsutvecklare och utbildare.
Det starka intresset för att ledarskap måste bli "på riktigt" grundar sig i Rafaels starka värdegrund - saker ska gå schyst till på arbetsplatser, mellan människor och i ledningar.
Rafael har en fil.kand. med juridik, pedagogik och sociologi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Finns det inget jobb där man kan chilla lite? : navigera i arbetslivet från A till Ö
  2. +
  3. Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sluta snacka skit : våga provocera för bättre l... av Rafael Pimenta, Mårten Sallander (häftad).

Köp båda 2 för 524 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rafael Pimenta

  • Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap

    Rafael Pimenta, Mårten Sallander

    Leder du en verksamhet och vill göra skillnad i stället för att bara snacka? Sluta snacka skit - våga provocera för bättre ledarskap är en handbok för dig som kan, vill och vågar. Boken avslöjar konsulternas praktiska tips, hur de själva tänker oc...