Den tigande änkan (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Louise Rick (del 2)
Antal sidor
456
Utgivningsdatum
2022-12-09
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Jessica Hallén
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 28 mm
Vikt
248 g
SAB
Hce
ISBN
9789177956730

Den tigande änkan

(2 röster)
Pocket,  Svenska, 2022-12-09
69
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Även om det här är en rejält mörk historia är det lycklig genreunderhållning att följa den." Skånska Dagbladet, Gunilla Wedding

Louise Rick är efter en längre tids ledighet tillbaka på arbetet som chef för polisens nya mobila enhet, P13, när polisen på Fyn ber om hjälp. En kvinnlig pensionatägare på Tåsinge har blivit mördad och polisen har inte mycket att gå på. En grundlig genomgång av pensionatets övervåning, där den mördade kvinnan bodde, får utredningen att ta en fullständigt oväntad vändning.

Mot sin vilja blir Louise tvungen att kontakta Eik Nordström på eftersöksavdelningen i Köpenhamn. De har inte träffats sedan de skildes åt på en strand i Thailand, där deras förhållande tog slut.

För första gången någonsin verkar Camilla Lind inte särskilt intresserad av mordfallet när Louise ringer för att be henne om råd. Däremot väcks hennes intresse av historien om en ung man som dog på Tåsinge för ett halvår sedan.

Som journalist lyckas Camilla få insyn i saken. Hon kommer över information som Louise inte känner till och som får vittgående konsekvenser för alla inblandade. Louise och Camilla blir båda djupt engagerade och när de slutligen finner sig i en komplicerad och känslig situation inser de hur bra det är att hjälpas åt.

Detta är den elfte boken i Sara Blaedels serie om polisen Louise Rick. Boken går utmärkt att läsa fristående, men om man vill följa Louise Rick finns hela serien utgiven som ljudbok och e-bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den tigande änkan
  2. +
  3. Flickan under trädet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flickan under trädet av Sara Blaedel (pocket).

Köp båda 2 för 133 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Blaedel