Vi är pirater (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2024-03-11
Förlag
Lilla Piratförlaget
Illustratör/Fotograf
Per Gustavsson
Dimensioner
297 x 205 x 8 mm
Vikt
354 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789178135332

Vi är pirater

Inbunden,  Svenska, 2024-03-11
159
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Med ett kaxigt, närmast skabröst, tonfall låter Anders Sparring det äldsta av barnen tala i en oemotsagd jag-form som skickligt befäster den allomfattande kraft som är lekens. Allt medan Per Gustavssons potenta blandteknik och sparsmakade, men effektiva bildberättande erbjuder en fördjupad gestaltning av hur fantasin kan förvandla - eller åtminstone omförhandla - verkligheten. Resultatet är en charmigt busig och uppviglande bok, som hyllar rackartyget som sådant." Alexandra Sundqvist, Dagens Nyheter

Barnen i den här boken är pirater. Inte låtsaspirater, utan RIKTIGA pirater, med svärd och lapp för ögat. Okej, dom har ingen papegoja. Men dom har en katt kapten Kråka heter hon. Piraterna genomför en lyckad räd mot grannbarnen och drar sig tillbaka till pirathålan för att festa på bytet. Men plötsligt bankar det på dörren. Det är pappa och han låter inte glad Nu gäller det att fly!

Vi är pirater är en vild bilderbok som står på barnens (eller rättare sagt piraternas) sida! Den är skriven av Anders Sparring och illustrerad av Per Gustavsson. Tillsammans har de gjort succé med kapitelböckerna om familjen Knyckertz. Här får vi se en annan sida av samarbetet -- i bilderboksformat!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vi är pirater
  2. +
  3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna