Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism och social fobi (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2019-05-01
Förlag
Pauline Wågström
Dimensioner
211 x 135 x 10 mm
Vikt
304 g
SAB
Lz,Vlaa
ISBN
9789178190614
Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism och social fobi (häftad)

Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism och social fobi

Häftad, Svenska, 2019-05-01
179
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Jag står ensam i korridoren, vidrig och misslyckad. De andra är lyckliga med sina kompisar och själv borde jag skickas till slakt. Ingen vill ha mig, se mig eller ens röra vid mig, jag är ingenting. Ingen lägger märke till att jag gråter, eller så bryr de sig bara inte om det."

Det här är en självbiografisk berättelse om ett annorlunda och svårt liv, om hur det känns att leva med selektiv mutism, autism och social fobi. Pauline Wågström beskriver en resa genom en skolgång som kantas av utanförskap, mobbning och en ständigt malande känsla av att vara konstig och misslyckad. I den här boken får vi komma in i Paulines huvud och hon delar med sig av sina innersta tankar och känslor, och det hela skildras nyktert och knivskarpt. Genom boken får man perspektiv på hur världen och livet kan uppfattas så otroligt olika för olika människor, och en tankeställare om hur mycket de flesta av oss faktiskt tar för givet. Detta är en unik inblick i ett annorlunda och plågsamt liv som berör och engagerar läsaren djupt!

Sagt om "Om ett missfoster:

"Min dotter har diagnostiseras med aspergers och att få ta del av det du skriver är en ovärderlig hjälp för mig och vår relation"

"Jag är så glad att jag har hittat dig, du är liksom en inspiration. Jag har letat efter exakt sådana här självbiografer som du skriver. Tack för att du finns och för att du delar med dig av ditt liv och ger mig som förälder till ett barn med NP diagnoser hopp om framtiden, tusen tack!"

"Kanonbra bok! Starkt av dig att skriva din historia, du har en underbar inställning. Jag tror att din bok kan betyda mycket för andra som befinner sig i liknande situationer."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism och social fobi
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wågström Pauline

  • Udda & Utsatt

    Wågström Pauline

    Aaron, 14 och Jimmy, 17, bor ensamma med sin alkoholiserade och oberäkneliga pappa. De lyder hans minsta vink för att undvika problem, och de försöker hålla sig hemifrån så ofta de kan. Sommaren är slut och Aaron och Jimmy ska tillbaks till skolan...