Välj rätt hund : en handbok för alla hundägare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Survivors (del 1)
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2021-03-18
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
246 x 200 x 17 mm
Vikt
562 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789178356928
Välj rätt hund : en handbok för alla hundägare (häftad)

Välj rätt hund : en handbok för alla hundägare

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-03-18
149
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att göra ett genomtänkt val av ras är A och O för att såväl hundägaren som hunden ska trivas och få ett härligt liv tillsammans!

Hunden har aldrig varit så populär som idag, och raserna är många. Det gäller att välja en hund som passar ditt liv och dina intressen. Hunden ska ju vara en kamrat och tillgiven vän under många år framöver.

Välj rätt hund är en praktisk vägledning för den som funderar på att skaffa hund.

Boken presenterar cirka 220 av de vanligaste hundraserna i text och bild med beskrivningar av arbetsbakgrund, behov, mentalitet, hårlag, skötsel med mera. Ett överskådligt schema gör det enkelt att hitta passande raser för just dig. Boken berättar också om hundens utveckling från valp till vuxen, inlärning och prägling, miljö- och lydnadsträning samt utfodring och skötsel.

CHARLOTTE SWANSTEIN är sedan 1993 verksam som hundpsykolog och instruktör. Charlotte är också en framgångsrik och uppskattad författare av artiklar och böcker och en kunnig expert i radio- och tv-program.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Välj rätt hund : en handbok för alla hundägare
  2. +
  3. Att välja hund : guide till över 100 hundraser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att välja hund : guide till över 100 hundraser av David Alderton (inbunden).

Köp båda 2 för 322 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Välj rätt hund : en handbok för alla hundägare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig bok
    Christer Ekström, 24 maj 2021

    Om det är första gången man skall köpa hund så får man lite tips kring rasspecifika egenskaper även kloka ord kring skyldigheter och ansvar som följer med att ha hund.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Charlotte Swanstein