Isstorm (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Alex Storm (del 4)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2021-12-06
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
120 x 138 x 2 mm
Vikt
35 g
SAB
Hc
ISBN
9789178357611
Isstorm (mp3-skiva)

Isstorm

Mp3-skiva Svenska, 2021-12-06
239
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Fan ta Alex. Fuck allt han står för och allt han gjort. Det är hans fel att Jessica känner sig smutsig. Det är hans fucking fel att hon inte längre har några barn eller ett liv.

ALEX OCH JESSICA STORM, ledarna för triaden i Sverige, har beslutat sig för att skiljas. I ett slag blir de bittra konkurrenter om den svenska kokainmarknaden. I Hongkong planerar Alex halvbror Peter Bao, triadens drakhuvud, för en politisk karriär. För att lyckas behöver han Alex hjälp. Men den fruktade lönnmördaren Lily Rose har en egen agenda och avslöjar att Peter Bao låg bakom mordet på Alex och Jessicas barn. Alex överger allt han har i Sverige och flyger till Hongkong med ett enda mål - hämnd.

Isstorm, en kriminalroman med högt tempo, är den fristående uppföljaren till succéböckerna om Alex Storm, En perfekt storm (2019), Kastvindar (2020)och Stormfödd (2021).

"Snabb och spännande, har kvick dialog och intressanta karaktärer som utvecklas med berättelsen ... en sjuhelvetes thriller." Tony Johansson, deckarförfattare, om Kastvindar

"Det är full fart framåt hela tiden. Action i kubik." Nisse Scherman, DAST Magazine

 

 
Visa hela texten

Fler böcker av författarna