Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
468
Utgivningsdatum
2019-09-12
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
232 x 160 x 30 mm
Vikt
940 g
SAB
Qaeca
ISBN
9789178614752
Vanliga sökord
Investeringar värdepapper Privatekonomi

Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden

(24 röster)  |   Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-09-12
312
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vill du få avkastning på ditt sparande? Bygga upp en egen aktieportfölj? Du kanske siktar på att bli ekonomiskt oberoende? Investeringar i aktier är det överlägset bästa sättet att bygga en förmögenhet.

Investeraren ger dig omfattande kunskaper om aktier, obligationer och optioner. Här finns utförliga förklaringar av fundamental och teknisk analys, investerarens psykologi, hur man analyserar aktier som proffsen samt olika placeringsstrategier. Du lär dig att tolka bokslut och nyckeltal, hur man hittar de bästa aktierna, minskar riskerna och undviker fallgroparna. Boken ger förståelse för hur konjunktur, förväntningar, finans- och penningpolitik påverkar börsen. Du lär dig också hur finansiella marknader fungerar (och inte fungerar) och får veta mer om historiska börsbubblor och krascher från holländska tulpanlökar till it-bubblan, subprimekrisen och virtuella kryptovalutor. Investeraren är ett gediget referensverk.

Investeraren är en heltäckande, lättläst och underhållande handbok om finansmarknaden för dig som vill investera i aktier, men också för dig som vill lära dig hur börsen fungerar. Denna utgåva är en omfattande omarbetning och utökning av finansklassikern Tradingguiden.

JONAS BERNHARDSSON skriver om investeringar och börsen samt arbetar med chefsutbildningar i ekonomi. Han har gett ut ett flertal bästsäljande ekonomiböcker och är en mycket uppskattad pedagog.

En oumbärlig bok för dig som vill begripa finansmarknaderna. Den är pedagogisk, rolig, välskriven och ger nyttiga perspektiv.
Veckans Affärer om Tradingguiden

Den som bara tänker läsa en enda bok om finansmarknaden och aktiesparande i sitt liv ska absolut välja denna. En läsupplevelse och en njutning att ta sig igenom pärm till pärm.
Aktiespararen om Tradingguiden
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden
 2. +
 3. Investera som mästarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investera som mästarna av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 530 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande
  Gabriel.C, 26 mars 2022

  Informativ och underhållande. Går igenom allt från hur börsen uppstådd till företags analys, teknisk analys osv. En bra överblick av ekonomi Väldigt bra bok för nybörjare även de som hållit på ett tag är denna bok värd att läsa. Bra gjord och håller intresset hela boken igenom tycker jag.

 2. Fin balans mellan underhållande och informativ

  Boken har en unik kombination av att dels vara lättläst och underhållande, och dels vara informativ och lärorik. Om man vill ta steget och bli lite mer seriös med sitt sparande på börsen tycker jag att detta är det perfekta stället att börja.

 3. Fel bok för mig
  J:ett, 5 november 2020

  Boken är bra om du vill veta historian bakom aktiemarknaden och allt kring finansmarknaden. Min besvikelse beror på att jag hade andra förväntningar på boken. Bäst hade varit om man kunnat provläsa fler böcker på siten. Ett urval sidor hade fått mig att köpa rätt bok och inte denna. Den platsar dock i bokhyllan med aktieböcker för den vetgirige.

 4. Fantastisk bok
  Adam, 14 november 2019

  Täcker in allt egentligen, FA och TA, bokslutsanalys, nationalekonomi, psykologi och börshistoria. Näst efter Lewis, bästa beskrivningen av subprimekrisen och it-bubblan. Både för nybörjaren och den erfarne investeraren. En grym bok.

 5. Bli bättre
  Roger Lindgren, 2 oktober 2019

  Läs boken och begrunda vad du gör fel. Detta rättar du till enkelt med denna bok. Du kommer att få en vidare insyn i det du håller på med.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Jonas Bernhardsson