Investeraren - Allt du behöver veta om finansmarknaden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
468
Utgivningsdatum
2019-09-12
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
232 x 160 x 30 mm
Vikt
950 g
ISBN
9789178614752
Investeraren - Allt du behöver veta om finansmarknaden (inbunden)

Investeraren - Allt du behöver veta om finansmarknaden

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-09-12
269
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du få avkastning på ditt sparande? Bygga upp en egen aktieportfölj? Du kanske siktar på att bli ekonomiskt oberoende? Investeringar i aktier är det överlägset bästa sättet att bygga en förmögenhet.

Investeraren ger dig omfattande kunskaper om aktier, obligationer och optioner. Här finns utförliga förklaringar av fundamental och teknisk analys, investerarens psykologi, hur man analyserar aktier som proffsen samt olika placeringsstrategier. Du lär dig att tolka bokslut och nyckeltal, hur man hittar de bästa aktierna, minskar riskerna och undviker fallgroparna. Boken ger förståelse för hur konjunktur, förväntningar, finans- och penningpolitik påverkar börsen. Du lär dig också hur finansiella marknader fungerar (och inte fungerar) och får veta mer om historiska börsbubblor och krascher från holländska tulpanlökar till it-bubblan, subprimekrisen och virtuella kryptovalutor. Investeraren är ett gediget referensverk.

Investeraren är en heltäckande, lättläst och underhållande handbok om finansmarknaden för dig som vill investera i aktier, men också för dig som vill lära dig hur börsen fungerar. Denna utgåva är en omfattande omarbetning och utökning av finansklassikern Tradingguiden.

JONAS BERNHARDSSON skriver om investeringar och börsen samt arbetar med chefsutbildningar i ekonomi. Han har gett ut ett flertal bästsäljande ekonomiböcker och är en mycket uppskattad pedagog.

En oumbärlig bok för dig som vill begripa finansmarknaderna. Den är pedagogisk, rolig, välskriven och ger nyttiga perspektiv.
Veckans Affärer om Tradingguiden

Den som bara tänker läsa en enda bok om finansmarknaden och aktiesparande i sitt liv ska absolut välja denna. En läsupplevelse och en njutning att ta sig igenom pärm till pärm.
Aktiespararen om Tradingguiden
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Investeraren - Allt du behöver veta om finansmarknaden
  2. +
  3. Tradingguiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tradingguiden av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Investeraren - Allt du behöver veta om fi...