Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
468
Utgivningsdatum
2019-09-12
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
232 x 160 x 30 mm
Vikt
940 g
SAB
Qaeca
ISBN
9789178614752
Vanliga sökord
Investeringar värdepapper Privatekonomi
Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden (inbunden)

Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-09-12
299
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du få avkastning på ditt sparande? Bygga upp en egen aktieportfölj? Du kanske siktar på att bli ekonomiskt oberoende? Investeringar i aktier är det överlägset bästa sättet att bygga en förmögenhet.

Investeraren ger dig omfattande kunskaper om aktier, obligationer och optioner. Här finns utförliga förklaringar av fundamental och teknisk analys, investerarens psykologi, hur man analyserar aktier som proffsen samt olika placeringsstrategier. Du lär dig att tolka bokslut och nyckeltal, hur man hittar de bästa aktierna, minskar riskerna och undviker fallgroparna. Boken ger förståelse för hur konjunktur, förväntningar, finans- och penningpolitik påverkar börsen. Du lär dig också hur finansiella marknader fungerar (och inte fungerar) och får veta mer om historiska börsbubblor och krascher från holländska tulpanlökar till it-bubblan, subprimekrisen och virtuella kryptovalutor. Investeraren är ett gediget referensverk.

Investeraren är en heltäckande, lättläst och underhållande handbok om finansmarknaden för dig som vill investera i aktier, men också för dig som vill lära dig hur börsen fungerar. Denna utgåva är en omfattande omarbetning och utökning av finansklassikern Tradingguiden.

JONAS BERNHARDSSON skriver om investeringar och börsen samt arbetar med chefsutbildningar i ekonomi. Han har gett ut ett flertal bästsäljande ekonomiböcker och är en mycket uppskattad pedagog.

En oumbärlig bok för dig som vill begripa finansmarknaderna. Den är pedagogisk, rolig, välskriven och ger nyttiga perspektiv.
Veckans Affärer om Tradingguiden

Den som bara tänker läsa en enda bok om finansmarknaden och aktiesparande i sitt liv ska absolut välja denna. En läsupplevelse och en njutning att ta sig igenom pärm till pärm.
Aktiespararen om Tradingguiden
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden
 2. +
 3. Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen till din första miljon : alla kan bygga e... av Tobias Schildfat (pocket).

Köp båda 2 för 354 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  Adam, 14 november 2019

  Täcker in allt egentligen, FA och TA, bokslutsanalys, nationalekonomi, psykologi och börshistoria. Näst efter Lewis, bästa beskrivningen av subprimekrisen och it-bubblan. Både för nybörjaren och den erfarne investeraren. En grym bok.

 2. Bli bättre
  Roger Lindgren, 2 oktober 2019

  Läs boken och begrunda vad du gör fel. Detta rättar du till enkelt med denna bok. Du kommer att få en vidare insyn i det du håller på med.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jonas Bernhardsson

 • Tradingguiden

  Jonas Bernhardsson

  Tradingguiden är en handbok för investeraren, spekulanten och tradern. Den innehåller allt du behöver veta om finansmarknaden. Boken är heltäckande, lättläst och underhållande. Den ger dig kunskap om aktier, obligationer och optioner. I denna ny...

 • Ekonomi för chefer

  Mikael Carlson, Jonas Bernhardsson

  Är du chef? Har du ett ekonomiskt ansvar? Ekonomi för chefer är en praktisk och lättöverskådlig bok för dig som har ett affärsekonomiskt ansvar. Den innehåller just de kunskaper och arbetsmetoder som du behöver för att kunna fatta rätt beslut i va...