Att följa Jesus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2012-12-04
Förlag
Livets Ords Förlag
Dimensioner
191 x 151 x 11 mm
Vikt
291 g
SAB
Cea
ISBN
9789178668717
Att följa Jesus (inbunden)

Att följa Jesus

Inbunden Svenska, 2012-12-04
139
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Här visar Ulf Ekman på vikten av sant lärjungaskap och vad det betyder att på djupet följa Jesus. Den personliga efterföljelsen har alltid med församlingen att göra. Vi följer Jesus tillsammans i hans kropp, församlingen. Här beskrivs också hur vi var och en behöver upptäcka rikedomen i mångfalden i församlingen och hur en församling alltid har många kulturer.

Ulf menar även att det är dags att tänka på nästa generation i allt vi gör. Hur lämnar man stafettpinnen vidare? Vad behöver överföras till nästa generation?

Den här boken är skriven både till dig som ung lärjunge som önskar att ta uppdraget vidare, men även till dig som äldre där du får råd i hur man kan betjäna nästa generation.

"Hur överför man församlingens vision till en ung generation? Det är själva nyckelfrågan gällande församlingens överlevnad och fortsatta tillväxt. Ledarskap och ansvar måste överföras till en ny generation och de unga måste få förutsättningar att ta vid och fullfölja uppdraget. Jag vill i denna lilla bok kort, praktiskt och visionärt peka på den potential och bredd som finns inneboende i Guds församling. Kristi kropp på jorden har inte spelat ut sin roll. Tvärtom vill Herren stärka dess inflytande i världen ännu mer inför framtiden!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att följa Jesus
  2. +
  3. Urgamla stigar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Urgamla stigar av Ulf Ekman (inbunden).

Köp båda 2 för 370 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »