Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2021-02-19
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Johan Hesselstrand
Dimensioner
213 x 148 x 14 mm
Vikt
300 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178853656
Vivvans galna spektakel (inbunden)

Vivvans galna spektakel

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-02-19
146
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vivvan är världsmästare i att reta gallfeber på folk. Hennes tokiga idéer och galna infall vet inga gränser, inte heller den förfärliga oreda och allt oväsen hon ställer till med. Det är verkligen tur att hon bor långt in i skogen och inte har några grannar. Men nu ska hon åka på campingsemester ... Hjälp, hur ska det sluta?! En sak är i alla fall säker, syskonen Månsson och Oskar får ett sommarlov de aldrig glömmer.

Vivvans galna spektakel passar skrattglada barn upp till 106 år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vivvans galna spektakel
 2. +
 3. Surtanten Birgitta och rymdraketskuppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Surtanten Birgitta och rymdraketskuppen av Erika Svernström (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vivvans galna spektakel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tokigheterna ger skratt
  eftermiddagste.se, 7 maj 2021

  Detta är verkligen inte någon berättelse som på något sätt ska visa hur man ska bete sig. Detta är en berättelse full med skratt då vi skrattar åt Vivvans tokigheter och påhitt. Första kvällen läste jag och 4 åringen 7 kapitel vilket är nästan 50 sidor och om 4 åringen fått bestämma skulle vi inte ha stannat där. Det får man ändå säga är ett bra betyg för en bok som har en svartvitbild på kanske vartannat eller vart tredje uppslag.

  Den här boken är både lättläst och hejdlöst rolig så... Läs hela recensionen

 2. Rolig, tokig och fartfylld!

  Jag har läst Vivvans galna spektakel som är skriven av Carolin Zander, illustrerad av Johan Hesselstrand och utgiven av Visto förlag 2021. Vivvan är 103 år men är pigg och alldeles för alert för sin ålder, hon älskar nämligen att reta gallfeber på folk. Hon blandar krut och knallpulver och ställer till med allmän oreda så att poliserna i stan har blivit utbrända. Som tur är så bor Vivvan i skogen och behöver inte störa några grannar, men nu ska hon på campingsemester. Vivvans galna spektakel ... Läs hela recensionen

 3. Fartfylld bladvändare
  -, 2 april 2021

  Vivvan är en gränslös dam i sina bästa år, 103 för att vara exakt. Hon bor mitt i skogen, helt för sig själv - vilket är en faslig tur. Vad Vivvan är tar sig för så slutar det mer eller mindre med en katastrof. Polisen har hon drivit till utmattningens rand, så nu kan hon härja helt fritt. Och det gör hon. Så en dag kommer Vivvan på den fullständigt briljanta idéen att hon ska åka på campingsemester! Låt mig säga så här; Syskonen Månsson och Oskar får ett sommarlov att minnas!

  Fartf... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Carolin Zander

 • Morgondagg och aftonljus - Ett trädgårdsår

  Carolin Zander

  "Morgondagg och aftonljus" tar oss med på vandring längs trädgårdsåret. En värld som sjuder av växtberättelser, drömmar, minnen och poesi. Läsaren bjuds på en lyrisk resa där varje blomma blir en vän, en härlig bok för själ och sinne. Ca...