Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2019-08-22
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Fridholm, Jakob (foto)
Illustratör/Fotograf
Kristin Lidström
Dimensioner
225 x 187 x 24 mm
Vikt
793 g
SAB
Qcae
ISBN
9789178870585

Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar

(64 röster)  |   Läs 12 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-08-22
147
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  139
Visa alla 1 format & utgåvor
Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade - här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme. Bröd, bröd, bröd är full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten - även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar
 2. +
 3. Baka bröd : enkla recept för stora och små

De som köpt den här boken har ofta också köpt Baka bröd : enkla recept för stora och små av Martin Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Recept i massor
  Britt-Marie , 20 september 2023

  Härligt med så många olika recept att välja mellan skrivna av ett riktigt bakproffs. Bra förklarat så att även amatörer kan baka gott bröd.

 2. En kanonbok om brödbakning!
  Karin Persson, 11 mars 2023

  Ny lust till bakning! En underbar bok om en mängd olika bröd med massor av recept på enkel bakning. Författaren har verkligen lagt sig vinn om att dela med sig av sina tips! Bröden ser dessutom ut som de kommer direkt från bageri. Inte så dumt!

 3. Enkelt att baka
  Susanne Laudon, 8 juli 2022

  Gillar boken! Martin har gjort det enkelt att baka. Han har fått mig att starta en surdeg. Kommer bli många bröd i sommar.

 4. Bästa bakboken hittills
  Kerstin Magnell, 11 januari 2022

  Lätta och bra recept. Gav bort flera stycken i julklapp. En superbra present till någon som gillar att baka. Om inte annat så gillar man det efter att läst denna bok

 5. Gott och lätt att följa
  Hilma , 6 januari 2022

  Bra blandning av recept och inte tillkrånglat i onödan. Har bakat mina godaste bullar någonsin genom att följa receptet i boken

 6. Bästa boken om bakning
  Hans H (Stockholm), 4 januari 2022

  Bröd, bröd, bröd av Martin Johansson tycker jag är en enastående bra bakbok. Den är oerhört tydlig och pedagogisk och den är väldigt innehållsrik. Den tydliggör hur man bakar både med och utan degblandare och den visar också på hur man enligt Martin Johanssons egen metodik bakar med väldigt lite jäst, lång jästid och väldigt lite knådning. Jag har inte hunnit prova alla recepten, men känner mig ändå övertygad om förträffligheten i bokens råd och dåd.

 7. Svårt blir enkelt förklarat
  Susi (Österskär), 25 augusti 2021

  Från den intresserade hobbybagaren till den mer avancerade djupdykaren. Tycker det fanns recept på alla nivåer med korta koncisa inlägg mellan kapitlen som förklarar lite mer allmänt vad man kan tänka på när man bakar bröd. Rekommenderas!

 8. Bra samling på många brödrecept
  Sofie T, 14 juli 2021

  En jättebra brödbok med tydliga instruktioner och goda recept. Jag bakar ofta och mycket så boken är ett välkommet tillskott men även för en nybörjare skulle den funka bra.

 9. Riktigt bra bröd (2)
  HTB (Enköping), 3 maj 2021

  Min fru fick också denna bok och med båda böcker (se "Riktigt bra bröd (1)") har även kanelbullarna blivit proffsiga.

 10. Excellent book
  AnaLucia, 25 februari 2021

  All the necessary receipts for baking amazing bread are in this book. The book is in Swedish and the instructions are very easy to follow. We use the book every week.

  Super rekommenderad!

 11. MYCKET BRA SERVICE
  Moss-Tuva, 10 november 2020

  BOKEN BRA, BAKAR VARJE VECKA MED RECEPT UR BOKEN. Fick tips av en väninna som hade köpt boken. Det som var bra med boken var de förenklade recepten. Trevligt format också gör sitt till.

 12. Fantastisk
  Anette Millberg, 4 september 2020

  Inspirerande och enkla recept som gör att det är lätt att lyckas med alla recept. Kan verkligen rekommendera denna bok.

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Martin Johansson