Halvön (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2023-06-01
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
144 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180004138

Halvön

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-06-01
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På en isolerad halvö i norra Sverige ligger ett behandlingshem för utbrända. Dit skickas Sebastian av sin chef efter att han gått in i väggen. Först känns hälsoprogrammet i den vackra herrgården som en välbehövlig semester, tills en av patienterna hittas död och vistelsen förvandlas till en mardröm. Sebastian försöker desperat ta reda på vad som pågår. Varför har han egentligen skickats dit? Och varför är det så svårt att ta sig därifrån?

Han får hjälp av Alicia, som arbetar på halvön sedan hon efter ett ödesdigert misstag avskedades från jobbet som sjuksköterska. Hon känner sig bevakad. Kanske är det bara hjärnspöken. Eller har det förflutna kommit i kapp henne?

Halvön av Annika Widholm är en klaustrofobisk thriller som med stegrande spänning leder fram till den chockerande sanningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Halvön
 2. +
 3. Sly

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sly av Sara Strömberg (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Halvön. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Suggestiv spänning!
  -, 11 juli 2023

  Halvön är en suggestiv thriller som ger mig kalla kårar. Jag gillar temat, det ligger i tiden att ta upp ämnet utmattning och stress. Att sedan förlägga thrillern på en isolerad norrländsk halvö, en snillrik intrig och med lite udda karaktärer, ja vad kan det annat bli än toppenbra?

  Jag satt som på nålar genom hela den lättlästa och välskrivna bladvändaren. Älskar hur författarinnan använder sig av naturen för att fördjupa spänningen. Det ger det där lilla extra och ofta känns det s... Läs hela recensionen

 2. En bra bok med mycket spänning...
  ElinsBokhylla , 1 juli 2023

  Bokens handling är intressant och tar även upp några viktiga samhällsproblem så som psykisk ohälsa, alkoholism, psykiatrivården och den makt som de stora medicin företagen ändå har i världen.
  Kampen om att börja om på nytt och försöka få i ordning på sitt liv medans man tvingas genomgå behandling och medicinering som bara gör det svårare för en att komma på rätt sida om sig själv. Skräcken av att vara helt utlämnad till någon annan, vara i någon annans händer och vård utan att kunna bestä... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annika Widholm