Jakten på miljonerna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2022-05-10
Förlag
Mondial
Dimensioner
220 x 150 x 22 mm
Vikt
339 g
SAB
Qci,Qaeca
ISBN
9789180021777

Jakten på miljonerna

(11 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-10
269
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
SNART ÄR DU OCKSÅ MILJONÄR!

När @100miljonersmannen började sin resa var han barskrapad. Nu är han på god väg att nå sitt mål: 100 miljoner kronor på kontot innan 2030. I takt med att pengarna har växt har även hans följarskara ökat, och nästan en kvarts miljon människor är nu med på börsresan mot ekonomiskt oberoende.

Det här är boken för dig som vill bli rik på riktigt. För det handlar inte bara om pengar, aktier och fonder, det handlar om alla val du gör, varje dag. Om dina relationer, din träning, vad du äter och hur du hanterar motgång. Vill du ha ett rikare liv? Då är det bara att börja. Jakten på miljonerna visar dig hur!

*

@100miljonersmannen är en svensk entreprenör. Han startade 2020 det anonyma Instagramkontot @100miljonersmannen där han delar med sig av såväl upp- som nedgångar. Sedan 2021 bor han i Spanien med sin familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jakten på miljonerna
 2. +
 3. Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende av Ola Lauritzson (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Jakten på miljonerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok för dig som vill börja resan mot rikedom
  Wican, 11 mars 2024

  Bra bok! Även jag som kommit en bra bit på min resa mot ekonomisk frihet hittade en hel del!
  Boken är skrivet på ett förståligt sätt!

 2. Informativ och motiverande
  Pontus, 13 februari 2023

  Som en följare av 100-miljonersmannen så tyckte jag att denna boken var extra intressant att läsa. Han bjuder på egentligen 3 delar i boken. Fakta och tips kring investeringar på börsen, sina livsupplevelser och mycket motivation och tips på hur man ska må bra och njuta av livet.

  Jag tycker att boken var jättebra och rekommenderar alla att läsa den, men det kanske blir mer intressant ifall man redan är lite insatt i börsen och har ett intresse för investeringar. Men vem vet, kanske s... Läs hela recensionen

 3. Rekommenderas att läsas
  Micke Thidlund, 9 oktober 2022

  Jättebra och lärorik bok med väldigt mycket inspiration till hur man mår bra. Rekommenderar verkligen denna bok. 🌟🌟 Värd att läsa.

 4. Mycket läsvärd
  Florentina, 18 juni 2022

  Detta är en underhållande, smart bok. Författaren berättar om sin uppväxt. Att hans förutsättningar långtifrån varit perfekta men att han ändå kämpat och lyckats. Kanske du tror att boken enbart handlar om pengar utifrån titeln, då har du fel. Boken handlar om så mycket annat. Att familjen, vänner och hälsan är viktigast. Enbart pengar ger dig inte lycka och det kommer författaren trycka på flera gånger. Boken gör annars ekonomi roligt även för den mest ointresserade. Du kommer lära dig saker... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner