Året efter Aaron : En berättelse om sorg, längtan och att ta sig tillbaka (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2019-08-19
Upplaga
1
Förlag
Blue Publishing
Medarbetare
Jansson, Arvid (form)
ISBN
9789186293758
Året efter Aaron : En berättelse om sorg, längtan och att ta sig tillbaka (häftad)

Året efter Aaron : En berättelse om sorg, längtan och att ta sig tillbaka

Häftad Svenska, 2019-08-19
229
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Hitta en väg genom sorgen

Året efter Aaron är en personlig berättelse om att ta sig vidare efter att det värsta har hänt.

Den 8 april 2016 åker Helén och Arvid ambulans till Södersjukhuset. Helén är gravid i vecka 27 och hon har kraftiga magsmärtor. Barnet tas ut med akut kejsarsnitt och därefter följer två intensiva dygn då de pendlar mellan hopp och förtvivlan innan deras efterlängtade son Aaron går bort. När de återvänder hem har framtiden ryckts bort framför deras fötter. Föräldralyckan har ersatts med en chockartad sorg och en bottenlös längtan efter ett nytt barn.

Att förlora ett barn är något så obeskrivligt svårt att det knappt går att prata om. I den här boken berättar Helén om året som följde efter att hennes och sambons Arvids första son Aaron gick bort. Boken handlar om hur hon med hjälp av KBT, mindfulness och meditation till slut hittade en väg ut ur sorgen. Men boken är kanske framför allt en stark skildring om att förlora, sörja och längta efter barn.

"Jag skrev den här boken för att det svåraste året i mitt liv skulle föra något gott med sig. Min förhoppning är att den ska kunna hjälpa andra människor som drabbats av svår sorg och människor i deras närhet"

Helén Klint
Visa hela texten

Fler böcker av Helén Klint

  • Året efter Aaron

    Helén Klint

    Hitta en väg genom sorgen Året efter Aaron är en personlig berättelse om att ta sig vidare efter att det värsta har hänt. Den 8 april 2016 åker Helén och Arvid ambulans till Södersjukhuset. Helén är gravid i vecka 27 och hon har kraftiga magsmärto...

Bloggat om Året efter Aaron : En berättelse om sorg,...