Sluta chefa börja leda : hur laget blir större än jaget. (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2017-05-22
Upplaga
1
Förlag
RB publishing
Medarbetare
Stengafvel, Charlotte (form) / Lloyd, Peter (foto)
Illustratör/Fotograf
Anders Parsmo
Dimensioner
215 x 163 x 17 mm
Vikt
492 g
SAB
Qbab
ISBN
9789186439354
Sluta chefa börja leda : hur laget blir större än jaget. (inbunden)

Sluta chefa börja leda : hur laget blir större än jaget.

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-05-22
287
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sluta chefa börja leda : hur laget blir större än jaget. Kan levereras innan julafton
GUIDEN FÖR ALLA CHEFER (och medarbetare!)
Har du gått flera chefskurser, men ändå inte hittat din ledarstil? Har du flera ledarskapsmodeller i huvudet, men har svårt att veta vad du ska göra i praktiken? Varför misslyckas så många omorganisationer? Varför blir en beteendeförändring bara en dagsslända? Vad skapar kulturen på arbetsplatsen? Hur får du fler engagerade lagspelare? Hur gör du för att inte fastna i det operativa?

SLUTA CHEFA. BÖRJA LEDA. Hur laget blir större än jaget, är guiden för dig som chef, ny eller gammal, som gör dig tydligare, mer effektiv och trygg i din roll. En annorlunda och lättillgänglig ledarskapsbok som också riktar sig till dig som ledare; chef, projektledare, utbildare eller förändringsledare. Men även till dig som vill lära dig mer om ledarskap och om hur du själv fungerar. Vill du ha verktygen och tipsen för att förstå dina och andras motivationsmönster, lära dig goda ledarvanor, få en kraftfull modell för förändring och fler medarbetare som känner engagemang för jobbet och tar sitt ansvar? Då är detta boken för dig.

"Författaren har med sin långa erfarenhet som ledarskapsutbildare och coach samlat alla de verktyg du behöver. Den ger dig handfasta råd för att bli den ledare dina medarbetare önskar att dom hade ."
Ann-Christin Bergh, Fox Design AB

"Efter snart 20 år som VD är det lätt hänt att trilla in i ett chefskap utifrån sin titel. Boken påminner om saker som kan ses  som självklara, men lätt att glömma i vardagen. Med enkla råd och tips får jag ny energi och infallsvinklar för ett positivt ledarskap. Det som vi vet utvecklar alla medarbetare och därmed företaget. Lättläst och med härliga satirillustrationer." 
Hans Jacobson, VD Polfärskt Bröd AB

Du får tankar som är direkt användbara i din verklighet som ledare. En inspirations- och praktisk träningsbok för utveckling och förändring. För nya kunskaper och insikter där gruppens delaktighet är avgörande. Den viktigaste frågan vid ledning, styrning och utveckling av all typ av verksamhet är förmodligen frågan: Hur kan vi skapa engagemang så att alla medarbetare vill bidra till att nå uppsatta mål? Det är vad denna bok handlar om.

"En bok som på ett enkelt sätt förklarar varför vi beter oss som vi gör. Ger många tips och råd på hur vi kan komma fram till vad som fungerar bäst för oss själva. Lättsam, konkret och ett måste för alla som vill utvecklas som ledare i olika roller i livet."
Marko Latva-Nevala, Tre Kronor Försäkring

Den hjälper dig att fram det bästa ur dina medarbetare, samtidigt som du skapar resultat för dig själv. Du får värdefulla modeller och verktyg för att öka motivationen, stärka laget, hur du tar hand om smitarna och skapar en bra feedback-kultur. Boken ger dig vägledning för att undvika att fastna i det operativa, att slippa medarbetare som inte tar sitt ansvar, samt ger dig ovärderlig hjälp och inspiration för att driva och motivera i förändring. Du får tankemodeller, konkreta verktyg och inspiration för att skapa en verksamhet och kultur av personligt ansvarstagande.

Det är även en bok om medarbetarskap, motivation och förändring.
* För att nå verksamhetens mål.
* För att skapa engagerade lagspelare.
* För att själv orka med i tempot.
* För att själv må och prestera bra.

Kenth Åkerman är ledarskapsexpert, talare och mental coach. Han har förflutet som reklambyråchef, konsultansvarig, affärsutvecklare och projektledare med mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med förändring, motivation, ledarskap och kundservice. Han är också en flitigt bokad talare och författare bl a till bästsäljaren KONSTEN ATT FÅ ANDRA ATT PRESTERA.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sluta chefa börja leda : hur laget blir större än jaget.
 2. +
 3. Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser av Joakim Lamotte (inbunden).

Köp båda 2 för 576 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sluta chefa börja leda : hur laget blir större än jaget.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ledarskapsträning med rätt fokus
  Susanne Hydén, 6 september 2017

  Som alltid skriver Kenth på ett sätt som är lätt att ta till sig, förstå och applicera i verkligheten. Fokus på att som ledare växa i det personliga utan att göra det på bekostnad av andra utan genom att utveckla dem är en bra bild av det moderna ledarskapet och medledarskapet.
  Anders Parsmo's bilder är en blinkning till att ledarskap inte måste vara tråkigt. Viktigt inlägg!

Visa alla 1 recensioner